Symposium FDF: Met originele voertechniek en plantenextract stikstof reduceren

Farmers Defence Force organiseerde vrijdagavond in Wanroij (NB) een symposium over de reductie van ammoniak en geur. Varkenshouder Coen van Gorp vertelde over zijn zelf ontwikkelde voertechniek en microbioloog Goram Djordic ging in op het gebruik van algen. Aan het eind van de avond kon het publiek vragen stellen aan Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB).

Het doel van de avond bij het Wapen van Wanroij (NB) was om twee innovaties bij boeren onder de aandacht te brengen om zo stikstof te kunnen reduceren.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , ammoniak , symposium , algen , farmers defence force , boerburgerbeweging , bbb , caroline van der plas en Avond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!