Boeren boos om ‘beetje verliefd op Remkes’, maar Caroline van der Plas bedoelde het anders

WANROIJ - In appgroepen en op sociale media was Caroline van der Plas de gebeten hond de afgelopen dagen. Haar lovende woorden voor stikstofgespreksleider Johan Remkes vielen nogal verkeerd bij boeren. Ten onrechte, vertelde ze vrijdagavond voor een zaal met agrariërs in Wanroij.

Deel dit topic

Reacties

jg
Kinderen die nog kijken naar het jeugdjournaal worden gebombardeerd tot opvolgers. Doe ff normaal.
Arnold1988
@jg Nog even doorgaan met die gekte en dan kun je ook een spermadonor kiezen die agrarisch bloed heeft
Het zit in de genen
+3
Bartlehiemboer
Wij zijn lid van de BBB
Ik moet toegeven dat ik vaak denk??? Hoe kun je in een motie hier nu juist "verkeerd" op stemmen.
Of hoe kun je hier überhaupt op stemmen als er geen stikstof probleem is.
Maar haar opkomen voor de boeren voert nog steeds de boventoon
Hoewel ik het soms wel moeilijk vind daar ik op onze darksites ook zie dat ze wordt weg gezet als de wolf in Schaapskleding. Met argumentatie waar ik vaak niet op tegen kan zijn.
Zoals bekend, ben ik ook vrouw en vaak ook te spontaan. Ik had hetzelfde gevoel als mevrouw van der Plas. Een beetje verlieft. Maar dit was waarschijnlijk meer door de toon van Remkes. De waardering over de boeren, een eerlijk verhaal. De tranen en wanhoop te hebben gezien in de ogen van de boeren. Het persoonlijke en politieke standpunt van Remkes komen hier gevaarlijk samen.

De boodschap blijft gewoon Not done maar even het normale gevoel van vroeger, taaltoon terug te zien maakt je wat verlieft. We zijn dit kwijt in de politiek in deze woke en Wef gebeuren van deze tijd. Caroline werd er ook even door gepakt in haar eerste reactie. Hopelijk is daar begrip voor.

Persoonlijk kom ik uit de Fvd hoek en zie ik Carolien steeds vaker de kamer strategie over nemen. Dit is Fvd weg zetten als onkunde, wappie en of stemmingmakers. Dit maakt van mijn kant de onvrede over Caroline.
Maar ik wil er alles voor doen om nieuwe verkiezingen te krijgen, misschien de BBB de grootste partij, Gewoon nuchter verstand terug in de kamer. En misschien kunnen we veel terugdraaien van het stikstofdrama.

Maar zonder verzet zal het gaan zoals de coalitie het in de kop heeft.
Dus blijf je laten zien, sta op maak een vuist en vertel: het klopt niet
+2
klant
@Bartlehiemboer als je al een mening moet vormen door op darksides te kijken, ik weet niet maar dan kom je er voor jezelf nooit uit.
+2
de jonge
@klant toch komt het wel behoorlijk uit wat er steeds al op die zogenaamde darksides word voorspelt..
Todi
@Bartlehiemboer Tja de aanpak van Therry naar kaag is toch heel anders dan de aan pak van Caroline naar remkes.
hans1980

desi-vries
Lekker bezig…
+3
Weidezicht
Ik ken helemaal geen boeren die boos zijn op caroline. De media komen spontaan klaar als ze ergens boze boeren, radicale boeren enz. Kunnen typen.
+7
hans1980
Ben bang dat sieta het goed ziet...
+1
kanniewaarzijn
@hans1980 Klopt helemaal!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's hond , remkes en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0