Wat is de waarde van raapzaadschilfers en getoaste raap als alternatieve eiwitbronnen?

In de melkveehouderij zijn raapzaadschroot en sojaschroot de bekendste eiwitbronnen om het rantsoen van extra eiwit te voorzien. De laatste tijd komen raapzaadschilfers en getoaste raap in de belangstelling. Wat bieden deze producten?

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , eiwit en rantsoen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0