Uitkopen is een fopspeen

Deel dit topic

Reacties

groeier

Dit dus
demelkboer
Laat u niet afleiden door allerlei kaartjes met percentages. Of door piekbelasters. Dit kaartje gaat het om. Ik raad iedereen aan om rustig te blijven zitten ook boeren die willen stoppen. Houd nog even vol. Je kans om te stoppen komt echt wel maar voor de sector die door moet, op welke wijze dan ook is het belangrijk dat , gekgenoeg , het geld op raakt. Daar zijn ze in den haag hard mee bezig dus .......

(klik om te vergroten)

de jonge
Waar is dit kaartje te vinden dan,waar remkes het over heeft??. In
de rode gebieden zal primair geproduceerd worden voor de
export. Dat betekent dat efficiency en conceptontwikkeling
de belangrijkste route is. Daarvoor is ook slimme Europese
samenwerking noodzakelijk. In de oranje gebieden is
extensivering nodig. Dat betekent dat het moeilijker
wordt om internationaal te concurreren. Daarom moet
de overheid stimuleren dat Nederlandse supermarkten en
food services zo veel mogelijk producten uit deze gebieden
afnemen. In de oranje gebieden, maar ook in de groene en
gele gebieden moet betaald worden voor natuurbeheer als
een dienst.
cjw73
@de jonge dat kaartje moet nog getekend worden.
Johannushoeve cv
@de jonge tot dat het geld op is en je niks meer krijgt .
+1
demelkboer
@de jonge ook dat kaart staat in de link. Maar dan met ABCD zones
de jonge
@demelkboer weet je zo welke pagina ik dat kan vinden in remkes zijn 60 paginas tellende aanbevelingen dan?
+1
demelkboer
@de jonge jemoet zoeken naar start notie nationaal plan landelijk gebied. Daar staat alles in
+2
dijkstra uit w
@de jonge och komt dit verhaal er ook weer in voor. Pieter Winseminus kwam hier jaren geleden al mee. Stond een paginagroot artikel in de trouw.
Trouwens. Heb je wel gehoord van de vorm tussen landbouw en natuur grond. Landschap grond. dat is landbouw grond waar niet alles kan en mag. Deze tussen vorm wil men graag invoeren. Om de landbouw te kunnen extensiveren zonder de financiering te intensiveren. Gaat als volgt. de staat koop landouw grond van de uitgekochte stikstof piek belaster. de grond komt in een gebied her inrichting. en x aantal van de gekochte hectares wordt naar uitruil hier en daar omgevormd tot landschap grond. deze grond zal in alle waarschijnlijkheid grenzen aan het betreffende natuur gebied.
Vervolgens kan deze grond weer verkocht worden met een afgewaardeerde waarde, en kan de boer het weer extensief met beperkingen gebruiken. De boer heeft een extensiever bedrijf en het probleem van de te dure grond is opgelost door bij springen van de staat. In alle waarschijnlijkheid wordt een deel van deze constructie gefinancierd door klimaat wetgevingen doordat er co2 rechten aan gekoppeld worden.
+1
dijkstra uit w
@dijkstra uit w Maar dit is maar een denk richting van mijzelf naar het beredeneren van alle problemen en oplossingen die de overheid zal zien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0