Ook minister Piet Adema zet schaar in haar: wat kun je nog meer doen voor Iran?

Na minister Dilan Yesilgöz (Justitie) heeft ook minister Piet Adema (Landbouw) een lok van zijn haar afgeknipt. Ze doen dit als steunbetuiging aan vrouwen in Iran die demonstreren voor meer vrijheid. Maar wat kunnen we – los van dit gebaar – concreet doen voor het land?


Deel dit topic

Reacties

+8
Grasbaal
Tis een klein maar wel mooi gebaar maar ook hier had Staghouder een groot probleem mee gehad:

+2
ted9
Wat een geneuzel. Scheer dan je kop kaal als zo begaan bent met Iran.
+1
Arnold1988
@ted9 Wat een feest hadden de dames gisteren aan tafel
Wedstrijdje jezelf belangrijk vinden
+1
ted9
@Arnold1988 trieste vertoning
+2
aapheuvel
Zover zijn we met zn allen gezakt diep diep triest
+3
Vdejong
Wat schieten die vrouwen in Iran daarmee op.?Geeft een goed gevoel bij degenen die het doen maar even zo goed stopt de onderdrukking van de bevolking niet. De mensen, die een pluk afknippen, zijn net zo erg als de politici benoemd in een ander topic. Ze hebben boter op hun hoofd
achnaton
@Vdejong Dat vraag ik me dus ook af. Allemaal symbolisch.
Gerron
@Vdejong Al die westerse bemoeienis zorgt alleen maar voor meer haat tegen het westen en dus een versterking van de huidige machthebbers in Iran.
Gerron
@Gerron Ik zag trouwens net bij Op 1 een stukje over Poetin waarin eindelijk eens in de NL media werd verteld dat er in andere landen op een andere manier naar bepaalde zaken wordt gekeken. Zelfs Rob de Wijk zei wel wat interessante dingen. Maar hoe hij in een andere uitzending dat filmpje van Biden over Nordstream 2 weg lachte vind ik niet zo grappig...
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Vdejong:
Geeft een goed gevoel bij degenen die het doen maar even zo goed stopt de onderdrukking van de bevolking niet.

Het zijn nu eenmaal naïeve deugmensen.
+1
jordi 1455
Hoe graag ik het Iraanse regime zie verdwijnen, lijkt het mij niet handig dat het westen zijn handen in dit wespennest stopt. Het Iraanse regime haat het westen omdat het westen meerdere keren het regime ten val wou brengen en zelfs Saddam Hoessein (je weet wel die man die Koeweit binnen viel en zogenaamd massavernietigingswapens had die er niet waren) steunde in de Iran-Irak oorlog. Als het Iraanse regime denk dat het westen achter de protesten zitten met als doel het regime ten val te brengen. Heb je grote kans dat Irans bondgenoot Rusland zich ook mee gaat bemoeien, want Poetin zal een door het westen gesteunde regime change niet toestaan in Iran nadat het westen Poetins bondgenoot Assad ten val probeerde te brengen en dat het westen openlijk de protesten in Oekraïne tegen de gevluchte pro-Russische president Janukoych openlijk steunden.
Gerron
+4
diezel
Iemand is zorgvuldig uitgeselecteerd en net een paar dagen Minister van Landbouw.
Heeft als regime-/wef-opdracht gekregen om 10.000e boeren komende jaren het leven gruwelijk zuur te maken en duizenden boerderijen/hectares te confisqueren met vele persoonlijke drama's als gevolg.
En zo'n deug-Piet knipt dan als steunbetuiging voor Verwegistan een lokje uit zijn al bijna kale kop.
Wat zijn dat voor mensen? 😡
Kijken die thuis weleens in de spiegel? 😡
Hebben die wel een geweten? 😡
Arnold1988
@diezel Ik begrijp je emoticons
De mooie woorden over deze nieuwe minister moeten we zuinig op zijn
Die zullen we nodig hebben bij zijn perspectiefbrief
Dat hij begrijpt dat alles te beantwoorden is door de volgende twee uitlatingen is niet zo raar:
1 het MOET van BRUSSEL!!!
2 het MAG NIET van BRUSSEL

Meer wijsheid heb je niet nodig om het regeerakkoord uit te voeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , piet , iran , Demonstreren en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!