VIDEO: Jesse Klaver naait boeren: 'Hij laat z'n ware gezicht zien!'Quote:
Woedend zijn de boeren. Zorgde het rapport van Remkes nog voor enig optimisme, dat was direct weg nadat er een audio-opname van Jesse Klaver uitlekte. #powne...

Deel dit topic

Reacties

+2
hans-hans
kanniewaarzijn
Alsof boeren zelf ook niet snappen dat er niets veranderd is met dit rapport. Zij kunnen toch ook lezen? En dat de woordkeus van Remkes bewust zó is dat het net lijkt alsof hij het beste met de boeren voorheeft en erg met ze meeleeft, daar prikt men ook wel doorheen, neem ik aan.
+6
duitser
@kanniewaarzijn blijkbaar niet. Sommigen zijn enthousiast. Remkes heeft niets veranderd alleen het anders verpakt. Hij heeft het niet voor de boeren opgenomen alleen de val van het kabinet voorkomen. Dat was stiekem zijn opdracht en zoals nu lijkt gelukt
+5
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @duitser:
niets veranderd alleen het anders verpakt.

Juist. Je kent misschien ook wel het verhaal van die koning die een waarzegger liet komen om zijn toekomst te voorspellen. De waarzegger voorspelde dat de koning heel oud zou worden en al zijn broers, zussen en vrienden zou moeten begraven en moederziel alleen overblijven. De koning wilde dit niet horen en liet de waarzegger onthoofden. Hij liet vervolgens een nieuwe waarzegger komen en die voorspelde dat de koning heel lang en gelukkig zou leven en al zijn familieleden en vrienden zou overleven. Toen was de koning tevreden en organiseerde een groot feest voor de waarzegger.

Dat is wat Remkes ook heeft begrepen.
+1
cs-agrar
Was van die Klaver toch allang bekend

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's klaver en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.469
TREFWOORDEN