Boeren en politiek vol vragen na stikstofrapport van Remkes

Een dag na de presentatie van het stikstofrapport van bemiddelaar Johan Remkes blijkt dat zowel de agrarische sector, de politiek en milieuorganisaties in Gelderland eigenlijk nog steeds niet weten waar ze aan toe zijn. Het rapport blijkt niet concreet genoeg over de hoofdterm 'piekbelaster'.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
"Remkes heeft zich niet aan opdracht gehouden. Tijdens ons gesprek heeft Remkes ons verzekerd dat hij alleen als gespreksleider zou gaan optreden. Hij is fors daarbuiten getreden", vindt Vollenbroek.
bio boer
Hoe gaan we om met de gebieden waar de kdw niet of nauwelijks kunnen halen ?
BertK
Vol vragen? Leuk een advies waarin de meest serieuze verandering 5-600 uitkoop is. De rest zijn overwegingen om iets te doen, kabinet moet nog beslissen.
John zijn verhaal in prikkebord.nl/topic/295318/ maakt duidelijk welke reactie er komen moet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek , gelderland en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!