"Dit Land"


Beste mensen,
 
In deze mail / app vind u een link van een lied dat geplaatst is op YouTube.
 
Dit lied is een initiatief van boeren, burgers en ondernemers die zich zorgen maken over het huidige klimaat in Nederland, want wat voor land laten we na aan onze kinderen en kleinkinderen.
 
Het lied met de titel “Dit Land” is een emotionele boodschap, een boodschap met een positief tegengeluid en een oproep tot verbroedering.
 
Veel luister en kijkplezier!

Deel dit topic

Reacties

+2
John Spithoven
Kwam ik tegen, verbroedering in roerige tijden
John Spithoven
@John Spithoven Als we dit nummer nu eens allemaal op facebook zetten en verder delen. Misschien krijgen we dit mooie statement dan verspreid onder de Nederlandse bevolking.

Van orgine is het een lied uit Zuid Afrika wat door boeren daar met het zelfde doel is geschreven. In Zuid Afrika is het gelukt om dit nummer bij 10 miljoen volgers te krijgen. Het nummer verbroedert en heeft een heel duidelijke boodschap, die bij de burger terecht moet komen. Dus allemaal plaatsen op facebook en delen maar.
Putjeschepperr
Ja vond het prachtig!!
Arnold1988
kanniewaarzijn
Wauw!
hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's burgers , klimaat , app , kinderen , youtube en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!