Agractie plaatst twee trekkers bij gebouw Tweede Kamer

DEN HAAG (ANP) - Agractie heeft woensdag twee trekkers bij het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag geparkeerd vanwege de presentatie van het stikstofrapport van bemiddelaar Johan Remkes. De boerenactiegroep kreeg daar toestemming voor van de gemeente Den Haag.

Deel dit topic

Reacties

Baltus_steyr
Ze hadden hem beter voor de neus van die remkes kunnen plaatsen 😅
Realisme
Had wel op iets meer gehoopt toen agractie begon, wat meer het midden tussen FDF en LTO. Laten zich ook wel heel makkelijk het moeras in lullen. Remkes heeft niets nieuws gezegd alleen duidelijk waardering uitgesproken voor onze sector. Vind ik ook wat waard maar verder worden we gewoon het juridische moeras in geduwd waar de pas melders al een tijdje bivakkeren.
+2
de Tank
@Realisme klopt, de toon was positief, de inhoud niet. Wij hebben busladingen vol begripvolle politici in Groningen gehad ivm bevingsschade met het welbekende resultaat, dat spel van Remkes is niet anders.
+3
de Tank
@de Tank sterker nog, hij maakt het concreet, binnen een jaar wegwezen, goedschiks of kwaadschiks. Het daalt nog wel in bij de boeren ga ik vanuit.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's trekkers , tweede kamer , den haag , geparkeerd , agractie , boerenprotest , remkes en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!