Farmers Defence Force dreigt met acties als Remkes hun zin niet geeft

Als stikstofbemiddelaar onwelgevallige conclusies trekt uit de bemiddelingspogingen, dan willen de radicale boeren van Farmers Defence Force opnieuw met trekkers de weg op gaan. 'Dat zit er dik in. Maar het ligt aan de regering, of ze alles gaan overnemen', zegt Mark van den Oever, voorman van boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF).

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Benieuwd wat het morgen wordt, schat maar zo in dat we het zelfde meisje krijgen te zien die de wikkel jurk heeft gewisseld voor een mini rok........dit om het iets genuanceerde te laten zodat de boeren iets beter in toom blijven ...... realiteit is dat het het zelfde meisje is.
matt
@Twentsch Land daaronder draagt ze dan nog steeds de kuisheidsgordel,en de sleutel is ver weggegooid 🙂
Albert Altena
Ze kunnen beter zeggen dat FDF bij onwilligheid van Remkes, ze bang zijn dat veel boeren niet in de hand te houden zijn
+1
Jannus
Quote Reactie van @Albert Altena:
dat veel boeren niet in de hand te houden zijn

Boeren?? ik sta verbaast te kijken hoeveel rode zakdoeken er overal aan de autos wapperen,als er een colonne opstaat naar Den Haag ligt het hele land plat
hans-hans
weurding
Hun zin.....🙈
kanniewaarzijn
@weurding Ja, rare aanhef inderdaad.
+1
de jonge
Ach ach de media weer volop aan het framen, mark is een boerenactvist en kemps is een activist. de boeren zijn radicale boeren.... ik zou wel eens willen zien wat deze journalist zou gaan schrijven als hij zijn werk niet meer mag doen en een geweldige opkoopregeling voor zijn neus krijgt voor zijn woning waar hij natuurlijk dan wel uit moet die dik onder de vrije waarde zit....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dik , trekkers , acties , farmers defence force , remkes en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0