De dieren van bijzondere boer Bert Hollander worden nergens voor gebruikt: 'Ze hebben hier een fantastisch leven in tegenstelling tot in de bio-indust

Bert Hollander is boer. Hij heeft koeien, kippen en land. Maar toch is Hollander geen gewone boer. Zijn koeien worden niet gemolken en vertrekken al helemaal niet naar een slachthuis. Bij Hollanders boerderijstichting De Leemweg draait alles om dierenwelzijn.

Deel dit topic

Reacties

+2
de jonge
Ze worden wel degelijk ergens voor gebruikt... namelijk ook voor zijn inkomen dmv donaties etc...
+9
weurding
In tegenstelling tot........ dan heeft ie bij mij al weer afgedaan, promoot alsjeblieft je eigen plussen ipv af te geven op een ander
+1
de jonge
@weurding hij heeft natuurlijk het geld wat koe hermien heeft opgebracht ook afgeslagen... not...
de jonge
@de jonge De Partij voor de Dieren startte een 'cowfundingsactie' om beide dames van de slacht te redden. Met succes: de teller van de actie staat nu op ruim 48.000 euro.
Hermien en Zus worden binnenkort met elkaar herenigd en krijgen dus een plekje bij het koeienrusthuis in Oldeberkoop. “Hermien en Zus zijn nog jong en kunnen zeker twintig jaar worden. We zijn heel blij dat we ook deze kosten kunnen dekken. De donaties en de positieve reacties zijn echt overweldigend geweest", zegt Kamerlid Esther Ouwehand.
sorry
@de jonge laat ze lekker leeg lopen op die 2 koeien
demelkboer
Circusdieren dus
+4
boer.
13 ossen wat een dieren mishandeling.
Wat gij niet wilt dat u geschied, doet dat ook een ander niet
Johannushoeve cv
@boer. Wie weet heeft die dat wel gedaan . Maar ik wil het niet weten. 🤣
de Tank
Zonder nut dieren houden is beter?
+1
Kars
@de Tank ja dat vraag ik me ook af. Als het een mens was, zeiden we ga is uit de WW en je nuttig maken uitkering trekker.
cs-agrar
Kan het niet lezen., maar ze belanden dus allemaal bij rendac?
+1
sorry
+1
labella
@cs-agrar dan worden ze dus toch ergens voor gebruikt...
BertK
@labella werkverschaffing.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , kippen , dierenwelzijn , dieren , boer en slachthuis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!