Financiële schade stikstofcrisis fors hoger

De kosten van de stikstofcrisis voor de economie zijn vijf keer hoger dan gedacht. De schade als gevolg van uitgestelde of geannuleerde projecten bedraagt nu 28 miljard euro, in plaats van de eerder geschatte ruim 5 miljard euro. Dat blijkt uit onderzoek van het FD.

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Dus, ff vaart maken met het onteigenen, dan kunnen de grote jongens verder met het volplempen van het land
+1
weurding
@Frans1 we moeten onze eigendommen beschermen tegen een nieuw soort wolf... De hongerige, denk 2 meter en 220 volts hek zijn niet genoeg
Spuit11
@Frans1 Er worden zieltjes gemasseerd. Zo doorzichtig. Alle boeren zijn geldwolven en ze houden geen rekening met een ander.
Mh12
5x zoveel betalen helpt ook
de Tank
Laten ze eerst maar eens zorgen dat er mensen en materiaal is om te bouwen ipv klagen dat het uitstellen zoveel kost. Ik krijg volgende week geen aannemer of installateur op het erf als ik dat nodig zou hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schade , economie , stikstofcrisis en Kosten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.264