In opstand tegen boerenvlaggen: ‘Roeptoeters kapen sociale domein’

Frank Hollaar, directielid van een sierteeltbedrijf kan niet langer zwijgen. Hij ergert zich kapot aan de omgekeerde protestvlaggen die al weken ongestraft aan vrijwel alle lantaarnpalen in zijn woonplaats hangen. Hij eist een gesprek met de burgemeester, die in zijn ogen ‘capituleert’ voor demonstranten. ,,Als je dit gaat gedogen, glij je steeds verder af. Dan wordt het wie het hardst roept.”

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
De meesten zijn toch weggehaald? Hier wel
+1
friesboertje
@weurding
Hier hangt alles nog
+2
grös
@weurding
Provincie ging ze verwijderen, dus hebben de meeste de vlaggen maar weer weg gehaald en op particuliere eigendommen geplaatst.
de Tank
Dan haalt Frank ze er uit protest toch af, kost dat de gemeenschap geen geld, 2 protestacties met dezelfde vlag, win win
+1
de jonge
Tsja als je dan even opzoekt wat die frank hollaar doet...
Jawis
@de jonge vertel.....
Jawis
@de jonge even opgezocht...zakkenvuller eerste klas. Moet het hebben van opdrachtjes van rutte....
Weidezicht
@Jawis zag dat hij bij Flynt werkt. Ik zie in het westland heel wat tuinders met vlaggen, gewrapte silo,s enz. Dus zullen er best een paar naar Flynt bellen morgen. En de helft vd tuinders staat op instorten met deze gasprijzen, dus zal bij Flynt wel niet drukker worden de komende maanden.
+2
Kars
@Weidezicht nou als er ergens vlaggen hangen is het in het westland
+1
mlkvhoudr
Ik heb nu zo n boerenzakdoekvlag hangen vond ik toch net wat beter passen bij de huidige melkprijs
+1
grös
@mlkvhoudr
Heb de vlag weggehaald omdat steeds er af waaide, nu hangt die rooie zakdoekwimpel van Frl Campina er.
Weidezicht
Bij ons in het westen rondom leiden worden regelmatig vlakken kapotgetrokken, weggehaald, protestborden onder gekalt met fdf is terreur, kutboeren enz. Zelfs schrikdraden doorgeknipt, klokken in de sloot gegooid, hekken open gezet enz.
Jawis
@Weidezicht apart...dit lees ik hier voor het eerst....is dat niet persoonlijk? Er wordt hier wel gps gestolen....
Weidezicht
@Jawis nee, best uitgestrekt gebied waar dit gebeurt. Van wassenaar, leidschendam tot hazerswoude.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frank , kapot , omgekeerde vlag , vlag , Burgemeester en boerenvlag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!