ZLTO

Gaat ZLTO het concept beregeningsbeleid ondertekenen zonder daarvan de leden op de hoogte te stellen ??

Deel dit topic

Reacties

robot
Deze

(klik om te vergroten)

robot
Water pasmelders 2.0
Tommie1
Wat houd het in? Ik krijg het niet gevonden.
robot
@Tommie1 krijg je ook niet gevonden . zlto laat er zijn leden niet over beslissen . ze kunnen zelfs nog geen AVV afgeven .
robot
@Tommie1 kan de link niet plaatsen
Jan3
dedommel.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/…
Op bovenstaande link kun je de houtskoolschets beregenen opzoeken.
Het waterschapsbestuur is verzekerd dat de ZLTO leden eerst geraadpleegd worden en er is afgesproken dat 12 okt. as. een gebundelde reactie uitgaat naar de provinciale grondwaterpartners. Overigens mogen alle overige partijen ( BMF ed.) een reactie geven.
robot
@Jan3 wie zit er namens de ZLTO aan tafel ?
robot
Weer mooi verdienmodel voor ZLTO ALS ZLTO namens de boeren praat zullen ze eerst maar eens een AVV moeten laten zien . hoeveel bedrijven ze vertegenwoordigen en niet het aantal koppen .
Johannushoeve cv
@robot dat doen ze niet . Het zelfde als de lto . Lekker schimmig doen over de leden en het aantal bedrijven die ze
vertegenwoordigen.
de Tank
Is er instemming van zlto nodig om beregeningsbeleid te maken?
robot
de Tank
@robot wat zie je dan als probleem?
robot
@de Tank het probleem is dat zij het voor anderen willen regelen zonder dat individuele bedrijven daar vat op hebben je ziet het met de pasmelder zij ondertekende het pas convenant en wie zit er met de gebakken peren . juist de individuele boeren zijn de lul . veders zie ik ook dat het project bureau van zlto er weer goed mee is
KOC1981
@robot ik snap helemaal wat je bedoeld, maar hoe zie je het dan? Moet de provincie bij iedere boer langs om te vragen hoe hij/zij het ziet?
Het is inderdaad nogal wat, allemaal een waterquotum, elektrische/gekoppelde meters om het op te volgen,...

De slechtste zin staat eigenlijk al in de eerste paar alinea's van de tekst. Dat er alleen gefocust wordt op de landbouw, en dat de overige grootverbruikers en ook de burgers "out of scope" zijn. Dat dat geen goed idee is zien we ook terug in de stikstof discussie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zlto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN