Recordhoeveelheid broeikasgas in atmosfeer na lekken Nord StreamQuote:
Deze week kwam naar buiten dat bij Nord Stream 1 en 2 explosies hadden plaatsgevonden, met vier gaslekken als gevolg.

Deel dit topic

Reacties

Dit zal wel weer een extra aanleiding zijn om de veestapel te moeten reduceren, nog even wachten welke politicus hier als eerste mee komt.
Spuit11
@Ян де веехоудер Dat zou typisch weer iets zijn. "Vrijwillig" je beesten ruimen en wie niet meedoet is een Poetin lover, nazi, extreem rechts etcetera.
Weidezicht
Tja, wat gaat er deze winter gebeuren. Half nederland steekt de open haard weer aan, pelletkachels niet aan te slepen, petroleumkackels idem, de kolencentrales hebben de pijp roodgloeiend, dus die klimaatdoelen wordt niet wat.
casev2
@Weidezicht hier in het dorp was gisteravond al de 1e schoorsteenbrand. Ga je er nog veel meer van krijgen! JarenlNg niet gestookt, en nu ineens...
Twentsch Land
Dat is ook erg dom .... schoorsteenveger is niet voor niets een beroep.

@casev2
Twentsch Land
Misschien toch maar voorzichtig blij zijn ....... broeikasgas wordt genoemd zonder boer, dier en mest.
ronald73
Door zoveel broeikasgas los te laten zal het volgens de groene geleerden dus een warme winter moeten worden, misschien wel zo warm dat we de kachel niet nodig zullen hebben. In het voorjaar kunnen we dan bekijken of het woord 'broeikasgas' uit onze taal kan worden geschrapt.
Bekkink
@ronald73 elk nadeel heb z n voordeel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's broeikasgas en lekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!