Arib (pvda) voor de bus gegooid door bergkamp (d66)

Zo nu gaan ze elkaar kapotmaken...
Wat is d66 toch arrogant.....ongelofelijk.....

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Gaat mooi zo....mooi zijn gang laten gaan.
producent
@Twentsch Land

En historisch gezien duurt het succes bij regeren van D66 maar 4 jaar, en dan verdwijnen ze voor langere tijd in de kelder.
producent
boerderij.nl/ter-veer-schort-lidmaatschap-d66-op-z…

Pieter ter Veer schort lidmaatschap D66 op: ‘Zoveel gebrek aan feitenkennis’

Redactie Jan Braakman parlementair verslaggever

Oud-Kamerlid Pieter ter Veer (1944) mag vergeten zijn in Den Haag, hij is Den Haag nog niet vergeten. “Er is zoveel gebrek aan feitenkennis dat je er radeloos van wordt.”

Pieter ter Veer volgt D66 met argusogen. Hij zat voor die partij in de periode van 1981 tot 2002 veertien jaar in de Tweede Kamer. Afgelopen maand stuurde hij een uitgebreide brief aan de leiders van de partij. Zijn boodschap: schort mijn lidmaatschap op.

Het zit hem hoog, zo blijkt. Ook al verliet hij twintig jaar geleden de actieve politiek, hij volgt de landbouwpolitiek nog op de voet. “Ik slaap er slecht van, het houdt me zeer bezig, het kost me emotionele inspanning”, erkent Ter Veer.

Huidige standpunten niet uit te leggen........................
Albert Altena
@producent Moet toch bij D66 zelf een frictie geven?
Maar ja ons CDA huppelt nog achter de "afspraken" aan.
Dat het volkomen fake is willen ze niet inzien, want dat zal dan een blamage betekenen voor hun meegaand gedrag de afgelopen tijd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvda en d66 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN