VIDEO: Schouten vindt heronderhandelen over derogatie niet realistischQuote:
Waarnemend landbouwminister Carola Schouten vindt nieuwe onderhandelingen met de Europese Commissie over derogatie niet realistisch. Dat heeft heeft zij late...

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
Twentsch Land
Nee natuurlijk vindt ze dat ..... een plan van al een aantal jaren oud is gelukt.
+2
jos 15
Het wordt tijd dat we van die hele EU vaarwel zeggen laat ze de rambam krijgen NEXIT
hans-hans
@jos 15 ik ben voor jou idee
de Tank
@jos 15 top idee, in Den Haag zeggen ze dan, ga maar zoveel koeien melken als je wilt.
Jan-T
Komt van zelf goed.
Ze pakken nu de landbouw, volgend jaar word de overheid zelf aan gepakt.
Als de Riool water zuiveringen en de riool overstorten niet meer mogen lozen op het oppervlakte water door te veel medicijn resten en fosfaat P / stikstof N lozing.
Kars
@Jan-T water is gemakkelijker te controleren dan stikstof.
hypotheekboer
@Jan-T dan komen ze straks met wetgeving dat zuiveringsslib weer in de landbouw gebruikt mag worden, en daar ook nog geld voor vragen. Den Haag wil graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en leuke dingen voor de mensen doen, een beperkt clubje mensen dan. De rest mag in de stront zakken.
+4
midden
Waar is Jan Huitema als je hem nodig hebt? Ook onzichtbaar!
sorry
@midden jan is voor kunstmest vervangers
BertK
We zijn de derogatie kwijt, niet vanwege de waterkwaliteit maar omdat de overheid niet overtuigend optrad tegen vermeende mestfraude. Als overheid wel suggereren dat die er is en niet doen wat je met Brussel hebt afgesproken om dat tegen te gaan.
spotmelker
Net als bij de depositieonderzoeken met markers aantonen wat het causaal verband is tussen agrarisch grondgebruik en waterkwaliteit. Dan kunnen alle modelletjes en daarop gebaseerd voorbedacht wensbeleid zo van tafel.
robbies
Ik vind deze derogatie-eisen niet realistisch
Arnold1988
@robbies helaas

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie , europese commissie en carola schouten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
2.004