Roy Meijer uit Witteveen overhandigt met 30 boeren manifest in Brussel

Daar staat hij dan. Bij het Europees Parlement in Brussel. Roy Meijer uit Witteveen. Voorzitter van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt. Samen met zo'n tien à vijftien Nederlandse boeren en tien à vijftien Vlaamse boeren. En twee trekkers.

De dertig boeren waren daar gistermiddag om actie te voeren. Of beter gezegd: om wat te overhandigen. Niet geheel toevallig zijn ze er op de dag dat alle ministers van Landbouw van de Europese lidstaten vergaderen. "Het is allemaal van te voren al geregeld", zegt Meije

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , landbouw , europees , jonge boeren , trekkers , brussel , Agrarisch , witteveen , wetgeving en roy meijer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
760