Regionale emissie budgetten

rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/…

Regionale emissie budgetten?????

Waarbij de kdw verdwijnt?

En boeren die onderling mogen uitvechten hoe pas knelgevallen en 50 % reductie geregeld worden?

Vreselijk!!!!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

hans1980
Dus mekaar de tent uitvechten
+1
John Spithoven
@hans1980 Dit wordt een regelrechte 'boeren oorlog'. Gezamenlijk gedwongen worden in de buurt om het eens te worden dat vergunninghouders dieren en emissie inleveren voor pas knelgevallen en natuur.

We hebben ook nog een praatclub die zich G8 acht noemt. Daar zitten ook actie groepen in die 2 jaar geleden na zo'n bericht volgjes begonnen te verspreiden over optoeren. Inmiddels zitten ze ook lekker warmepjes op het pluche.

Heel bijzonder dit allemaal.
bio boer
Wat moet ik mij er bij voorstellen kringen om de natuur waar elke kring zijn doel krijgt elke boer zelfde uitstoot budget moet zelf maar uitzoeken hoe hij daar aan gaat voldoen nieuwe vloer exstensief boeren of minder koeien
Dicht bij de natuur 4 kg per koe ver van de natuur 8 kg amoniak per koe 🤷‍♂️

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0