Drie jonge koeien op een dag dodelijk aangevallen in Midden-Drenthe

In Midden-Drenthe zijn op één dag drie kalveren aangevallen, mogelijk door een wolf.

Deel dit topic

Reacties

+5
kanniewaarzijn
Walgelijk. Afschieten die krengen!
aldert
Pure moordenaars die wolven, ze moorden gewoon voor de lol.
Kars
@aldert kreeg net foto binnen van iemand waarvan heel haar kippen waren gedood vannacht. Door een vos.
Als ze 1 kip pakken en opeten. Nee alles dood en niks eten. Echt rot beesten. Vroeger op boerderij zelfde gehad, alleen die vos heeft minder goed afgebracht 🤣
Kars
En dan gaan onderzoeken.... Die wolf is hier nog maar net en het begint al. Een bioloog zei die horen in canada thuis in dun bevolkt en uitgestrekt gebied niet hier.
zandhapper
Heb in 30 jaar drie keer kalf verloren aan vossen, waren altijd kalfjes die in het land geboren werden ,s nachts, ga er maar van uit dat moeder niet snel genoeg was ,of ze waren er al (vos) tijdens kalverij ....dom, stomme pech, en we gingen verder met boeren. Menig schapen boer zegt ,pakken ze er een ,kan hij er mee leven maar wolf maakt er een slachtpartij van ,en dat is kun je niet(en hoef je niet) accepteren !

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , kalveren en wolf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!