Opening Agrarische Schouw in Joure: boeren kunnen leren van Tjeerd de Groot en moeten profiteren van de inflatie

Boeren zouden moeten leren van Tjeerd. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot wel te verstaan. ,,Hij heeft een doel, een missie. Daar kunnen agrariërs een voorbeeld aan nemen.”

Deel dit topic

Reacties

+7
cornelissen
Vindt Tjeerd de Groot niet een voorbeeld van standvastigheid. Als directeur van NZO lulde hij heel wat anders. Misschien dat alfa accountants dat gemist heeft. Volgens mij lult hij alleen voor zijn baan en heeft hij, behalve geld, geen vaste visie.
+1
Melkboer16
@cornelissen Tjeerdje lult zijn leuter achterna! Met dat PVDD-mokkeltje van hem!
+1
Coen
@cornelissen , wiens brood men eet, diens woord men spreekt --> zeer van toepassing op Tjeerd de Groot en heel veel zgn. wetenschappers.
bio boer
De mannen van proflex nog gesproken op de schouw die waren wel overtuigt dat straks na wat aanpassingen apk bijvoorbeeld de vloer weer geldig is
boer03
@bio boer denk je dat die (de personen op de beurs) veel te vertellen hebben?
bio boer
@boer03 nee maar verwacht dat er binnen het bedrijf wel communicatie is wat er nu gebeurt is hoe verder

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's inflatie , de groot en opening geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!