Omzetten boerenland in natuur kan aarde verder opwarmen

Over SIGNIFICANT gesproken......

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Okay
+2
weurding
Eigenlijk logisch, verdamping geeft verkoeling, en daken, auto's, wegen, panelen etc.warmen overdag op en stralen lang na
+3
Herbert
En vooral in de periodes dat hittegolven het land teisteren koelt mais het land. Gras geeft het nog wel een keer op door vochtgebrek. Mais weet het veel langer vol te houden. Noemde het hier laatst ook al tijdens een hittegolf. Je kon het zo vernemen op de fiets savond. Waar het nog bloedheet was in de bebouwde kom was het buitenaf tussen de maisvelden gewoon al fris.
+4
Melkboer16
@Herbert mee eens, denk erover om de derogatie er eerder aan te geven en veel meer mais te zaaien. Altijd topopbrengst tegen die schamele grasopbrengst!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!