Natuurorganisaties roepen kabinet op juist 'door te pakken'

Terwijl groepjes boeren op hun tractoren hun ongenoegen uiten over het stikstofbeleid, roepen natuur- en milieuorganisaties het kabinet via sociale media juist op "door te pakken zoals geplant". De woordspeling staat onder een plaatje van het bekende koffertje van de minister van Financiën, dat in deze variant is overwoekerd met begroeiing waar een vogeltje op zit.

Deel dit topic

Reacties

+4
Noorderling
Door pakken omdat er anders langzaam aan ander gedachtengoed het toneel op komt?
Vandaar de paniek angst zaaien dat de wereld vergaat, omdat men het momentum verliest om de waanzin door te drukken, jammer dan.
cjw73
@Noorderling yep, doodsbang dat er andere gedachten komen over vele zaken. Ze zien de bui al hangen.
Albert Altena
@Noorderling We leven natuurlijk niet in de grote stad, maar hier in het oosten zijn zelfs stedelingen pro landbouw.
+1
Kars
@Albert Altena in het zuiden, sprak gister me buurvrouw uit wassennaar. Ze was blij dat ze weg was bij dat omhoog gevallen kijk mij volk.
Ze leert veel bij van de landbouw en ziet wel in dat wat er verteld wordt over de landbouw totaal niet te zien is in de omgeving.
Wat moet ik doen om de boeren te helpen, zegt ze vort. 🤣
demelkboer
Zo lang stikstof op de manier wordt aangevlogen zo als het nu gebeurd ligt OF de Bv Nederland stil OF de landbouw stil. Politiek zal keuzes moeten maken. Of in stikstof beleid Of met opkoop Of met afwegen economische belangen. Als er niks gebeurd wordt het een drama . Ik kies voor het eerste
+2
kanniewaarzijn
@demelkboer Of gewoon helemáál stoppen met deze onzin.
Albert Altena
@kanniewaarzijn Waar wij als sector vooral op moeten inspelen is dat als er problemen zijn dit niet afgewenteld wordt op landbouw.
demelkboer
@kanniewaarzijn das optie beleid aanpassen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tractoren , natuur en stikstofbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!