Bert Groen: ‘Ruimte en tijd helpen in Denemarken’

Bert Groen vertrok in 1995 naar Noord-Denemarken om een eigen melkveebedrijf op te starten. Inmiddels melkt hij een hoogproductieve 150-koppige veestapel in Nørager. ‘In Denemarken kampen we ook met toenemende regelgeving. De naderende CO₂-taks hangt ons als een molensteen om de nek. Het grote voordeel hier is echter meer ruimte én een overheid die nieuwe […]

Deel dit topic

Reacties

+1
Greetje
Geweldige vent en boer en ondernemer die Bert en altijd recht voor z'n raap. In zijn begintijd in Denemarken een aantal keer op bezoek geweest bij hun, echt kick ass dat ze nog steeds boer zijn met zo'n bloeiend bedrijf en blakend van zelfvertrouwen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kampen , starten , groen , regelgeving , overheid , denemarken , melkveebedrijf en veestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!