Wat gebeurt er als een boerderij wordt opgekocht? 10 vragen en antwoorden

Vier Drentse boeren - twee melkveehouders en twee varkenshouders - zijn inmiddels uitgekocht door de provincie. Hoe gaat dat in zijn werk?

Deel dit topic

Reacties

aukevd
Waarom ook de grond kopen als het gaat om stikstof?
+1
Vdejong
Dan ga je emigreren 😁
JappieJo
@Vdejong nog geen spijt van? Het is in ieder geval niet saai in NL momenteel 😁
Vdejong
@JappieJo zoals al meerdere keren aangegeven, ben ik blij dat we vertrokken zijn. Als we nu de boerderij hadden willen verkopen, was er van uit de agrarische wereld geen belangstelling geweest en dan hadden we opgekocht moeten worden door de provincie, waarschijnlijk voor nog niet eens de helft als wat we nu gekregen hebben
JappieJo
@Vdejong dan ben ik blij voor je dat je die stap hebt genomen 👍
+2
Vdejong
@JappieJo maar dat is natuurlijk niet de enige reden. Geen kopzorgen over stikstof, aardbevingen, toeslagen en welke andere crisis er op dit moment ook maar bestaat. Tis fijn om gewoon je ding te kunnen doen zonder je af te moeten vragen wat voor juridische consequenties er aan vast hangen.
Het boert hier wat dat betreft een stuk relaxter
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Vdejong:
zonder je af te moeten vragen wat voor juridische consequenties er aan vast hangen

Het is inderdaad treurig dat het hier zo moet!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , varkenshouders en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0