Hoe de landbouwtak de richtingenstrijd binnen de Rabobank won

De Rabobank stond dertig jaar geleden voor een keuze: extensieve landbouw of schaalvergroting. De richtingenstrijd speelde zich af tussen de hoofdkantoren Eindhoven en Utrecht. Een reconstructie

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Trouw lees communistisch sprookjes boek
Grasbaal
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
communistisch sprookjes boek

Alles en iedereen die anders denkt als jij is een communist?. #hokjesdenken
+8
weurding
@Grasbaal andersdenkenden waren hier ook nogal eens wappies en complotdenkers...☝️😏
newholland6640
@weurding

Haha tja
+2
Hans van Bergen
@Grasbaal Nee zeer zeker niet maar trouw komt hier niet toevallig mee. Net als de nos niet toevallig komt met een onderzoek int weekend. trouw is een krant die nieuws moet brengen en komt met een lulkoek verhaal van 30 jaar geleden. Dan hadden ze dat toen moeten brengen en niet nu. Dit Grasbaal is een frontale aanval op de boeren en niets anders.
Twentsch Land
Weer proberen een denkwijze onder de mensen te brengen.

De bank is een geldwinkel en logisch dat ze tijdelijk geld met de nodige voorwaarden proberen te verkopen.

Jarenlang heeft de overheid schaalvergroting promoot .... ook 30 jaar geleden....uiteindelijk is de overheid hoofd verantwoordelijke ..... om nu maar overal zondebokken te zoeken is niet gepast.
+1
Hans van Bergen
@Twentsch Land Even nadenken. De communisten proberen stelselmatig De Rabobank voor veel geld aansprakelijk te stellen voor al hun linkse leugens. Bv de Rabo's moeten flink bijlappen bij de 25 miljard. Samen met de schade aan hun hypo's die die plannen teweeg brengen proberen zij de Rabo rating onderuit te trekken en zo de bank te dwingen afstand te nemen van ons. Snap jij het nou??
+1
Twentsch Land
Je gebruikt andere woorden maar de kern verschilt niet zo.

@Hans van Bergen
+2
Coen
@Twentsch Land , de RijksLandbouwVoorlichtingsDienst kwam in de 70-er jaren met de bedrijfsontwikkelingsplannen (het blauwe boek) met groter en intensiever. De Overheid stimuleerde dat met rentesubsidie en BF-garanties.
Frans Z.
@Coen Ik heb het blauwe boek nog bewaard van de EVTO cursus:conclusie bedrijfsovername niet te doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , schaalvergroting , rabobank , eindhoven en Utrecht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0