Gisteren is geprobeerd Mevr. Vd Wal wat bijles te geven

Gisteren geprobeerd Mevr. Vd Wal en haar afgezanten wat bijles te geven over het zooitje wat ze er van maken.

Eerst een bezoek bij Ingrid op de boerderij over de knelgevallen/pasmelders problematiek waar de oplossingen nog ver uit zicht zijn en de ruimte nu vloeit naar de bouw, infra en verduurzaming van de industrie.

Later op de middag in eilandspolder een gebied waarbij de kdw zo’n 80% word overschreden…. je raad het nooit maar ondanks dat is er een 1000% groei van het areaal van veenmosrietland over de afgelopen jaren gerealiseerd door goed beheer🥳🥳🥳

Ondanks het bekende liedje van christianne, gaat slecht met natuur, stikstofkraan moet dicht en ik leef met jullie mee blijven we hoop houden en strijden voor een eerlijk en beter beleid.
Team boeren in actie NH
#landbouw #wijblijven

facebook.com/boereninactienoordholland/posts/…

Deel dit topic

Reacties

+1
Jan-T
Mooi toch geen perspectief voor de landbouw.
Waarom zit deze dame nog op de ministersplek.

Bij ontslag ook geen perspectief en dus geen uitkering.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , stikstof , natuur , boerderij , varen , eilandspolder en pasmelder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!