ZuivelNL: stapeling van beleid treft zuivelketen hard

Als alle plannen van het huidige kabinet met betrekking tot de melkveehouderij worden uitgevoerd, dan komt het voortbestaan van veel melkveebedrijven in gevaar. Dat blijkt uit een notitie en factsheet die donderdag zijn uitgebracht door ZuivelNL.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Eens
Dus Aktie
Kabinet moet vallen
Jaap40
+2
Twentsch Land
Een nieuw kabinet betekent nog niet een ander beleid ....

@hans1980
+1
robotmelker
Dreiging in de lucht... Meteen boerderij melkprijs verhogen... Onze sector moet zichzelf eens voorop stellen en ook belangrijk maken.. maar nee hoor het verlies zal wel weer uit eigen rendement of eigen vermogen moeten komen..
+1
kanniewaarzijn
Hieruit blijkt wel dat het onmogelijk is om hier nog een perspectiefbrief over te schrijven. Een opvolger van Staghouwer moet op z'n minst een paar steekjes los hebben zitten, of zichzelf enorm haten 😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkveebedrijven , zuivelketen en zuivelnl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0