Gevolgen stikstofuitspraak verstrekkend: ‘Je kunt nu elke boer met een innovatieve stal op de korrel nemen’

Wéér zet een uitspraak van de Raad van State het Nederlandse stikstofbeleid op de helling. De hoogste bestuursrechter twijfelt aan het effect van emissiearme melkveestallen. Het vonnis kan verstrekkende gevolgen hebben, en niet alleen voor boeren die koeien houden.

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Lees de uitspraak maar eens: ook zonder emissie arme vloer
demelkboer
@demelkboer als je weiden in de huidige situatie mag je niet uitgaan van 13 kg maar moet je uitgaan van 12,35
Newholland12
De boerenorganisaties, LTO-voorzitter Sjaak van der Tak voorop, laten geen gelegenheid onbenut om technische innovaties naar voren te schuiven als dé oplossing voor het stikstofprobleem. ,,Wij hebben als agrarische sector betere oplossingen dan het kabinet nu heeft’’, zei Van der Tak vorige week nog, na het gesprek van de grote boerenclubs met leden van het kabinet onder leiding van stikstofbemiddelaar Johan Remkes.

Dit juridische oordeel zet deze innovatie­ve systemen echt onder druk
Wie de uitspraak van de Raad van State nuchter leest, kan dat niet volhouden, stelt Frins.
Newholland12
Is het landbouwcollectief vandaag wakker geworden of hebben ze het nieuws gemist?
hans1980

hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , boer , innovatieve stal , uitspraak en stikstofbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0