Raad van State zet emissiearme stal niét overboord

De RAV-systematiek is niet overboord met de uitspraak die de Raad van State heeft gedaan over emissie-arme stallen. Er wordt wel verdere borging gevraagd met meer gegevens. Ook geldt de uitspraak voor lang niet alle staltypes.

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Komt allemaal goed
Johan redt.
Dirk van Zetten
Inderdaad, de provincie kan johan vollenbroek inhuren voor advies om de emissiearme stallen te legaliseren.....
demelkboer
Lees vonnis maar eens goed . Dit vonnis kun je zo kopiëren voorde andere vloeren die in onderzoeken niet blijken te werken. En dat zijn ze dus allemaal.

Venijnig is ook nog dat in dit vonnis een weidende boer bij zijn uitgangssituatie moet uit gaan van weiden als je dat toen deed. dus je mag dan niet van 13 uitgaan maar van 13 minus 5 % is 12,35kgN . Je hebt dus 5% minder in te brengen bij je uitgangssituatie
kloot
Jongens
De emissies arme vloeren zijn allen
Rechter proef als je een passende beoordeling laat uitvoeren van andere halve ton per stal

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , stallen , uitspraak , emissie-arme en rav-systematiek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0