Vervallen boerderij uit 1700 in Drenthe 'stikstof-goudmijn' voor Brabant

Als je een huis koopt, dan wil je er normaal gesproken snel gaan wonen. De provincie Brabant had echter een heel andere reden om ruim twee jaar geleden een boerderij in nota bene Drenthe op te kopen. Met het optrekje in de buurtschap Kraloo is sindsdien echter niks gebeurd. “Volgens mij is hier één keer iemand van de provincie geweest”, zegt de huidige bewoonster.

Deel dit topic

Reacties

hans1980

Jannus
@hans1980 Ze gooien het op de stikstof maar de energie wordt zo duur dat veel bouwstoffen als stenen,pannen ed niet geleverd gaan worden,ze vallen stil door te dure productiekosten
Theo61
@hans1980 Las pas nog een stukje dat de milieuclub de bouw van 5000 huizen in Groningen had platgelegd vanwege vleermuizen.
+2
Marco de 1ste
Ammoniak en Nox wordt hier zo op een hoop gegooid. Hoe kan stikstof uit Drenthe ingezet worden in Brabant??
hans1980
@Marco de 1ste Precies maar daar twijfeld onze Vollenbroek MOB niet aan , zo veel mogelijk schade proberen te maken in de landbouw
Gaat totaal niet over natuur of stikstof
Gaat om elimineren van de boeren
+1
jg
@hans1980 Ga es effe lekker fysiek aan het werk , even je hoofd leeg maken ….
Twentsch Land
Toch wat het wel heel duidelijk waarom boeren weg moeten .... zelfs die in basis het argument natuur gebruikte spreken nu openlijk over bouwen.

@jg

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kopen , platteland , stikstof , brabant , boerderij en drenthe geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0