Rutte: timing boerenperspectief afhankelijk van conclusies Remkes

DEN HAAG (ANP) - Het opstappen van landbouwminister Henk Staghouwer leidt volgens premier Mark Rutte "niet tot vertraging in de gesprekken die gaande zijn" met boeren. Ook de brief met maatregelen om boeren meer perspectief te geven zal door het ontslag van Staghouwer niet later komen. De timing van de 'perspectiefbrief' is afhankelijk van hoe "diepgravend" de conclusies zijn van Johan Remkes, die de afgelopen weken de stikstofgesprekken leidde.

Deel dit topic

Reacties

+5
Todi
Dus staghouwer mocht/kon helemaal geen perspectief brief sturen. Dus staghouwer is/ werd gepiepeld door de kamer en kabinet. Met goed keuring van segers?
+2
BertK
Ambtenaren schrijven die brief, minister zet alleen zijn handtekening.
Jan-T
Perspectief bieden kost ook geld.
En dan moet het wettelijk ook realiseerbaar zijn.
En op de wet lopen ze vast.

Dus het perspectief dat ze gaan bieden zal ook niks voorstellen.
De problemen worden alleen maar groter.
Herwin P
@Jan-T is er morgen uitspraak van RVS over emissiearme vloeren?
Grote kans dat dat perspectief ook verdwijnt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mark rutte , den haag , remkes , staghouwer en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0