Schiphol lijkt alsnog een nieuwe terminal te gaan bouwen


Quote:
Luchthaven Schiphol bereidt een aanbesteding voor om een nieuwe terminal te gaan bouwen. Dat schrijft FD maandag op basis van informatie op aanbestedingsplatform Tendernet. Met de bouw zou meer dan een miljard euro gemoeid zijn.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Geen enkel probleem als er een paar boeren mooven .... grijze stikstof is ook veel gezonder want dat bevindt zich hoog in de lucht 🤨
bio boer
@Twentsch Land waaid wel naar Duitsland 😅
+3
Chocomel
Ik snap dat iedereen in de ban is van het derogatie nieuws vandaag, maar hier ligt exclusieve munitie voor onze boerenbestuurders om op tafel te gooien bij Remkes. Schiphol groter en boeren krimpen. 1 vliegtuig dat 13 uur moet vliegen wordt vol getankt met 5 opleggers kerosine, met 0% BTW. Nu poot stijf houden: onze groene stikstof mag nooit ingeruild worden voor de grijze van Schiphol.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw en schiphol geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN