Rob jetten is een trol

Wanbeleid van minister Jetten’

02 sep. 2022 in WAT U ZEGT

292

Nederlandse gemeenten mogen in oktober niet meer het goedkope aardgas van het Russische bedrijf Gazprom afnemen van minister Rob Jetten. Dit is vanwege de EU boycot, weet Simon Luxen.

Andere EU-landen nemen wel het goedkope aardgas van Gazprom af. Dat komt doordat zij de inkooporganisatie niet als Russisch beschouwen. De Duitse regering greep in april namelijk de macht bij Gazprom Germania, het Europese hoofdkantoor. De inkomsten van de tot ’Securing Energy for Europe’ (SEFE) omgedoopte gasleverancier, waar ook de Gazprom-dochter onder valt, gaan niet naar Rusland, maar naar Duitsland. In tegenstelling tot de energieministers van de zeven andere landen is Jetten er echter niet van overtuigd dat SEFE geen Russisch bedrijf meer is en daarom wil hij dat gemeenten overstappen op een andere gasleverancier. Maar ov erstappen is duur, de gemeente Utrecht gata bijvoorfbeeld 11 miljoen euro meer betalen. Jetten wilde er geen verklaring voor afleggen, maar dit wanbeleid is uiteraard niet uit te leggen.

Simon Luxen, Lisse

Gesprek van de dag

Elke ochtend het meest spraakmakende nieuws.

Inschrijven

Lees hier ons privacybeleid.

292

BEKIJK MEER VANenergie en hulpbronnenRob JettenSimon LuxenGazprom

POPULAIRE VIDEO'S

15:56

Fan betaalt mega-bedrag voor Formule 1-kaartje: ‘Leuke wintersport’

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Rob Jetten is geen trol !

Hij komt ronduit uit voor wat hij denkt, daar is dus niks achterbaks aan.

Wel is het zo dat ik zijn gedachten niet deel en mij er niet in vinden kan.
+1
Putjeschepper
@Twentsch Land het is totale wanbeleid en jaagt gezinnen het huis uit.gister nog een triest geval gehoord. Een alleenstaande moeder met 3 kinderen die de kosten niet meer de baas is en het huis uit moet.ze is zelf getroffen door een spierziekte waardoor ze haar werk niet meer kan doen.
+1
Porky
@Twentsch Land het mag dan geen trol zijn, deze"man" moet wel zo spoedig mogelijk opgepakt en opgeborgen worden, want dit figuur is staats gevaarlijk, en stort tig % van de Nederlandse bevolking in de armoede en schulden, en door zijn beleid naar de voedsel bank.
+8
Van-Epscheuten
Ik lees graag mee op prikbord, en reageer soms, maar momenteel gaat het hier in sommige topics over onderwerpen die maar een flinterdun raakvlak hebben met de melkveehouderij. Er zijn volgens mij veel betere forums, om over politiek te hebben, en te spuien wie je een boef vind, en wie niet, dan hier op deze plek.

+ als je je iets kopieert van een andere website, doe dat dan een beetje netjes, en knip de troep een beetje af.

Fijne avond. 👍🏻
+1
mlkvhoudr
@Van-Epscheuten gewoon niet lezen die topics , wij hebben vd week paar percelen flink te grazen genomen met de wiedeg omdat dat hier geadviseerd werd binnenkort doorzaaien voor dat soort topics waar ik wat mee kan kom ik hier
Porky
@mlkvhoudr je kunt wel wegkijken van deze topics, maar dit zijn wel mensen die door wanbeleid over de rand geflikkerd worden door een stuk onbenul die totaal niet weet hoe de wereld in elkaar steekt, nog nooit een baan in het bedrijfsleven heeft gehad, enkel en alleen door jongeren politiek te bedrijven nu de bollebof is geworden bij D66, die hem geen strobreed in de weg legt ook al zijn zn woorden en daden nog zo absurd, ze vinden het prachtig, en dulden geen kritiek, maar ondertussen wel mensen aan de bedelstaf brengen , die niet warm kunnen zitten en de boodschappen niet meer kunnen betalen ,het zijn machts wellustelingen, dictators, en beseffen ook totaal niet dat ze aan de poten van de democratie zagen.
Jaap40
@Porky het besef dat ze aan de poten van de democratie zagen is er volgens mij wel degelijk bij d33/ jetje

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , duitsland , simon , nieuws en Utrecht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0