Hoe ecologen een coup plegen op de samenleving

Jaap Hanekamp schiet weer eens raak....

Deel dit topic

Reacties

j h p
@rene-de-jong edepot.wur.nl/144585/ pagina 68/69 2.4.6 Kritieke stikstofdepositie, hieruit blijkt wel dat ze de verbeteringen, die inmiddels al ik weet niet hoeveel gekost hebben niet meenemen in het beleid.
Een ander onderzoek van langer geleden kan ik niet weer vinden, proef met stikstofdepositie, uitgangspositie was toen 40 kg/ha depositie, proeven genomen met 80 kg/ha en 120kg/ha, totaal onrealistisch.
Was in meerdere hoogveen gebieden in Europa, in het bargeveen hebben De Vries en Ursum (SBB) er aan meegewerkt.
Klopt het dat de depositie de afgelopen 25/30 jaar bijgesteld is van 50 ---> 40 ---> 25 kg/ha, zie je volgens mij ook nergens terug.
j h p
@rene-de-jong In dit stukje (2.4.6) staat dus ook dat de KDW voor hoogveen een schatting van de ecologen is, wat onze randstaddebielen vast leggen in een wet.
+2
hans1980

groeier
@hans1980
een kleine groep ecologen met hulp van de nationale pers.” 1/5

En dat doorzien is belangrijk voor de toekomst van de landbouwsector.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0