Overleg Remkes: boeren en kabinet iets dichter tot elkaar

DEN HAAG - Het overleg tussen boerenorganisaties en kabinet onder leiding van Johan Remkes heeft beide partijen iets dichterbij bij elkaar gebracht. ,,Ik proef een positievere houding van het kabinet naar ons en onze boeren”, stelde Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO-Nederland na afloop. Op één belangrijk pijnpunt lijkt het kabinet ook toe te geven.

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Nog een heel stel pijnpunten te gaan.
En wij gaan niet toegeven
Twentsch Land
Iets is nog niks maar wel een begin 💪🏻
+4
groeier
Op één belangrijk pijnpunt lijkt het kabinet ook toe te geven.

Ja eerst van alles roepen wat waanzin is. Terwijl andere sectoren nog steeds rustig doorgaan, of nu zelfs over gaan op kolen stoken en meer.
+3
ted9
@groeier Precies we trappen er weer met beide benen in.
Albert Altena
Wedden dat een nieuw meet systeem voor KDW juridisch niet mogelijk blijkt te zijn?
Newholland12
@Albert Altena Gelukkig krijgen pasmelders een vergoeding
Geen vergunning maar een vergoeding
Woest aantrekkelijk natuurlijk😂😂😂
kearl
@Albert Altena Als ze maar willen. Als je er maar iets van een wetenschappelijke methode voor gebruikt is het al snel geloofwaardiger als he huidige natte vinger werk. Daar gaat een rechter wel in mee. Maar dan zullen sommigen moeten toegeven dat ze er naast zatten.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's den haag , remkes en sjaak van der tak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0