Garantieprijs Frieslandcampina naar 61,25 euro per 100 kg

De garantieprijs van Frieslandcampina boekt in september opnieuw een record met een hoogte van 61,25 euro. De biologische garantieprijs blijft gelijk op 62,75 euro.

Deel dit topic

Reacties

Willem123
Energie kosten per liter melk, gas en stroom, zit je nu al ook al gauw op 0,10 cent per liter melk
+3
ted9
@Willem123 Ik denk dat je snel een een energiescan moet doen. Gaat iets niet helemaal goed bij jou als dit je energie kosten zijn.
cornelissen
@ted9 een tiende cent per liter, zal alles wel handmatig doen
Willem123
@cornelissen sorry u hebt gelijk, het is 10 cent
Realisme
@Willem123 met de huidige prijzen is 2,5 ct per kg melk dichter bij de waarheid verwacht ik
Elvis
@ted9 eerste maand variabel, tarief 3x over de kop
Willem123
@Elvis Gas vorig jaar 25 cent. januari 2 euro en nu 3.20 en het gaat naar de 4 a 5 euro dat is dan nu al 13 keer zo veel en bij 5 euro is dan 20 keer zo veel, en met stroom is het net zo, dus ga maar van uit van nu 10 cent dat het naar 20 cent aan energie per liter melkwwww
Noorderling
@Willem123 Arla wil mogelijk op olie stoken, Cosun kijkt met een scherf oog naar diesel.
Diesel is nog niet verdubbeld in prijs, wordt dat nu niet interessanter? Of een ander gas welke reststroom is van brandstofraffinage.
+1
ted9
@Willem123 Dan zou ik maar snel een zonnepanelenboertje 5000euro in de handen drukken en zeggen dat je over een maand spul erop wil hebben liggen.
de Tank
@Willem123 Marge is 10-15 cent hoger dan een jaar geleden.
+1
jg
@de Tank Denk het ook . Volop belangstelling voor investeringen die de fiscale druk verminderen.
+1
weurding
@jg heb het eigenlijk al verzegd maar bied je de maïs aan voor 6000 per ha, ze zullen niks krijgen in den haag... Van jou dan😋
+1
jg

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's record , frieslandcampina en garantieprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!