Nature Today | Stikstofbeleid heeft solide wetenschappelijke basis

In een notitie van twee emeritus hoogleraren van WUR wordt de wetenschappelijk basis van het stikstofbeleid aangevallen. Hoogleraren en onderzoekers van WUR en RUG leggen in onderstaand artikel, aan de hand van een aantal stellingen uit die notitie, uit waarom dit niet klopt.

Deel dit topic

Reacties

verwijderd
+1
Groen1
@pierre8 Ne postez pas ici merci
Zebra
Wat een stelletje kleine kinderen zeg. Lindeboom en Sanders moeten persé afgezeken worden. De basis van het hele stikstof beleid is natte vinger werk met een OPS-model wat niet gevalideerd is met metingen, waardoor Aerius een gigantisch hoge foutmarge in zich heeft!
NH3 is niet het probleem, maar juist een oplossing voor de hoge NOx-uitstoot. Deze reageren nl met elkaar zodat NOx minder milieu schade brengt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wur en stikstofbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN