Deze week in Buitenhof: Hubert Bruls, Danny Ghosen, Caroline van der Plas, Tjeerd de Groot, Marjolein Moorman, Martin WolfQuote:
Deze week in Buitenhof: Danny Ghosen en Hubert Brus over de opvangcrisis, Caroline van der Plas in gesprek met Tjeerd de Groot over de stikstofplannen van het kabinet, Martin Wolf over de hoge inflatie enMarjolein Moorman sluit aan om te praten over koopkrachtverlies en armoede

Deel dit topic

Reacties

+1
Albert Altena
Hopelijk gaan Caroline en Tjeerd dan niet in discussie over het tijdvak van '30-'35, maar over de noodzaak van ingrijpen.
Coen
@Albert Altena , de gespreksleider bepaalt het gesprek, en laat die nu afhankelijk zijn van D66-NPO.
Albert Altena
@Coen Een goed debater gaat zijn eigen pad.
Bennie Stevelink
@Coen
Quote:
de gespreksleider bepaalt het gesprek, en laat die nu afhankelijk zijn van D66-NPO.

Buitenhof wordt gestuurd door de PvdD.
achnaton
Ik zat klaar met popcorn en cola.... maar.

Weinig nieuwe dingen gehoord. Jullie wel?
Tjeerd had ook kunnen antwoorden: mochten VVD en CU 2030 ook los laten dan gaan we dan bepalen wat we doen. Op dit moment staat 2030 nog. Verder het vaste riedeltje.

Carolien kwam met een voorbeeld dat het goed gaat in de duinen. Dat kwam over als; roken is niet zo slecht. Ik ken een kettingroker van 95 en die leeft nog. Tja, ondertussen gaat het gros van de rokers wel eerder dood.
+1
hans-hans
@achnaton jij bent gelukkig al 110 jaar in plaats van 95
achnaton
@hans-hans Goed gezien!
groeier
Quote Reactie van @achnaton:
Carolien

Had wat sterker mogen zijn.
BertK
@achnaton In de duinen wordt een meetcorrectie ingecalculeerd van 15-20% stikstof uit zee. Die komt daar niet vandaan, is niet als neerslag aanwezig. Klopt de correctie als depositie niet gemeten wordt? Valt niet voor niets mee daar.
Melkboer16
Goed debat, net wat je zien wilt!! Tjeerd draaide om de vraag heen die meerdere malen gesteld is.
Die gaat straks gewoon akkoord met 2035 en anders moet ie dat wel van de eerste kamer.
Is hetzelfde geleuter als met de asbest destijds.
+1
Weidezicht
@Melkboer16 wat schieten we op met 2035?
+1
Jannus
Quote Reactie van @Melkboer16:
Goed debat, net wat je zien wilt!! Tjeerd draaide om de vraag heen die meerdere malen gesteld is.

Tjeerd is een grammafoonplaat aan het worden maar komt niet met feiten,laat hem eens vertellen dat de natuurorganisaties aan gelden inzetten en dat de reportages aan Brussel erg positief zijn want dat lokt uit naar nog meer natuur,neee gewoon de boeren afzeiken door de naald weer op de plaat te zetten.

Mooi in beeld zijn CV waar je ziet welke functies hij heeft gehad en de aangever nieuwe GLB maar daar hoor je hem niet vertellen wat het perspectief dat heeft voor de toekomstige generaties boeren,nee opnieuw de naald op de grammafoon
Jannus
@Jannus nu Timmerfrans in buitenhof

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wolf , inflatie , de groot , caroline van der plas en stikstofplannen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!