Steun juridische ondersteuning - Zonder geld kunnen we niets

Het fundament deugt niet!

Nagenoeg alle boeren zijn het erover eens dat er serieuze stappen nodig zijn vanuit het Kabinet vóór we kunnen spreken over manieren om emissies terug te brengen. Vanuit Kabinetspartijen worden hier voorzichtige stappen op gezet, maar het is belangrijk dat dit concreet en duidelijk wordt. Met name op de punten KDW, modellering en drempelwaarde.

Agractie Nederland heeft daarnaast concrete openingen onderzocht om dit fundament juridisch aan te vechten. Er zijn voldoende haakjes en redeneerlijnen om verder uit te werken en te onderzoeken, maar, dit vergt nationale en internationale expertise. Niettemin willen wij daarvoor gaan!

We lopen immers meer dan 5 jaar achter op MOB en consorten, die het juridische spoor al jarenlang met succes bewandelt! Zonder geld kunnen we niets. Om ons vooronderzoek concreet uit te breiden en helderheid op belangrijke punten te krijgen is in eerste aanleg € 30000.—nodig. Zonder garantie op succes, maar voor de sector is het absolute noodzaak hiermee aan de slag te gaan!

Wanneer we daadwerkelijk besluiten te gaan procederen met de beste juridische internationale expertise en ondersteuning hebben we het noodzakelijke budget hiervoor begroot op € 150000.—

Wanneer jullie de noodzaak onderschrijven dat we ook dit spoor voortvarend gaan oppakken roepen we jullie op het fonds dat we hiervoor hebben opgericht royaal te steunen door jullie bijdragen.

We nemen in deze route de input van alle sectorpartijen en ondersteunende stichtingen mee om daadwerkelijk een vuist te kunnen maken. Het is nú de hoogste tijd om aan de slag te gaan, omdat de proceduretijd al snel oploopt tot 2 – 4 jaar, en de overheid de beste juristen tegenover ons zal stellen.

Dit weerhoudt ons niet om, met jullie steun, aan de slag te gaan in het belang van onze sector! Zodra het bedrag voor het uitgebreidere vooronderzoek is bereikt zullen we dit voortvarend oppakken en jullie verslag doen van de ontwikkelingen en bestedingen.

Vind jij ook dat dit moet gebeuren?, steun dan HIER en lees meer informatie!: doneeractie.nl/fonds-juridische-ondersteuning/…

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Leuk
SSC 2e
+9
John Spithoven
Check Check dubbel check

Nieuw geld uitgeven voor iets wat bijv Rene de Jong of wij al uitgezocht hebben.

En vervolgens met allerlei groepjes naar EU Hof of rechtbank rennen

Wat zijn we toch productief met elkaar

Maar blij met Agractie, dan kan ik met pensioen.....
+1
Weidezicht
@John Spithoven dit moet toch op te lossen zijn? Wil agractie niet met jullie praten? Of begrijp ik dat agractie juridisch aan de gang wil met jullie bevindingen? Wat rene de jong allemaal uitvogelt gaat meest boven mijn pet, maar bij elk stukje tekst van hem vraag ik mij af waarom daar niets (zichtbaars) mee gedaan wordt. Hij toont bijna alleen aan hoe krom alles is. Als er geld komt om zijn en jullie verhalen uit te vechten en meer in de publiciteit te krijgen zou dat mooi zijn . Kom op agractie gs niet zelf het wiel uitvinden maar pak de samenwerking.
familie pelle
@Weidezicht misschien vindt agractie ssc te onzichtbaar?
de jonge
@familie pelle de mob was volgens mij ook jaren onzichtbaat net zoals pvdd en zie eens wat ze juist in hun onzichtbaarheid teweeg en kapot hebben gemaakt...
+1
familie pelle
@de jonge
Quote:
. de mob was volgens mij ook jaren onzichtbaat net zoals pvdd

Dan heb je niet goed opgelet.
de jonge
@familie pelle vast niet,maar bij mijn weten heeft de mob pas echt naamsbekendheid gekregen na de pasuitspraak
de jonge
@de jonge en pvdd werd door de meesten nogal lacherig over gedaan,wat dat nou voor zou stellen..
+2
rene-de-jong
@Weidezicht We komen op een punt dat de meeste belangenbehartigers nu (eindelijk) inzien dat dit de enig weg is, van belang is dat ook de grootste club dit gaat inzien !

Er is er maar één die exact weet hoe het zit en die woont (gelukkig) in Portugal, ik heb de meeste kennis van Nico zijn stukken (niet alleen Foodlog) en daarmee is een sluitende zaak te timmeren.
Niet zo handig om dat hier allemaal te posten denk ik.......

De krachten bundelen is noodzaak nummer 1
Ik denk dat ook @Agractie NL dit wel inziet maar of de LTO dit ook doet betwijfel ik.

Laat ze maar contact opnemen met mij of met John, er zijn reeds financiers die de opstart regelen.

Haantjes en Hennetjes gedrag past hier NIET bij en wat mij betreft stemmen de leden van ieder club eerst maar wie wel of niet in het juridische team plaats moet nemen en dan kan het best zijn dat ik ook vrij heb 😀

Het is vooral aan de leden van LTO om hun bestuur hier toe op te roepen.

- het CDA gaat dit niet oplossen
- polderen heeft geen enkele zin (de helft van iets wat fout is, is nog steeds niet goed)
- Remkes gaat dit niet oplossen
- het kabinet WIL dit niet oplossen
- het is WEL op te lossen
+1
de jonge
@rene-de-jong jullie zijn op de winnende weg.. 1 advies, denk erom wie je nu bij je in de buurt laat, mensen die nu aan willen sluiten en ""samen"" willen gaan doen,kunnen later wel eens mollen blijken te zijn, ik zeg niet dat het zo is,maar als ik in jullie schoenen stond liet ik er nu niet iemand anders bij... je weet wel iets met dat later blijkt dat de verrader er later bij is gekomen en alles heeft doorgebrieft naar andere partijen.. men heeft nu niet in het zich ,wat jullie achter de schermen allemaal ontdekken, niemand die jullie ook ooit heeft gevraagd voor adviezen tot nu toe toch?? wel dan hoefde het van mij nu ook niet meer en zou ik gewoon op deze voet verder gaan en straks met rechtszaken zijn jullie eerder aan de winnende hand dan dat jullie nu anderen toe gaan laten zegt mijn gevoel..
+1
Weidezicht
@de jonge mwah, als scc en rene c.s. de waarheid bovem tafel brengen, is daar niet heel veel aan te mollen? Als agractie dit wil doen met bovengenoemden, wil ik als zzp er/hobbyist zeker bijdragen, maar dan moeten ze wel samenwerken met diegene die nu al zo lang bezig zijn.
de jonge
30-6-2021 nog maar 1,5 jaar geleden dit he....rutte heeft het hier over een technisch groot probleem. En hier was het ""kaartje"" toch iets anders dan het beruchte kaartje en had erisman het niet over uitkopen maar dat in de toekomst er iets moest gebeuren... wat is de staat nu aan het doen dan...fb.watch/f9WvBVoqcp/
arjank110

(klik om te vergroten)

+1
kloot
@John Spithoven schapen boer heeft kolder in zijn kop ..SSC. heeft de beste expertise in huis
de jonge
@John Spithoven ik geef 10 x liever geld uit aan ssc dan aan agractie,die nu nog menen actie te zullen ondernemen.. omdat ssc veel dingen boven water krijgt wil agractie mee liften op alles wat al uitgezocht is????
cornelissen
Ik zou de namen van de top 3 donaties niet vermelden, een naam komt wat ongeloofwaardig over.
kloot
Volgens mijn heeft SSC als enige Bezwaar aangetekende. Dus alle andere hebben geen poot om op te staan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid en geld geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.751
TREFWOORDEN