VIDEO: Hoe ziet Nederland er over 100 jaar uit?


Quote:
Maak jij je wel eens zorgen dat ons land over 100 jaar onder water staat? Slecht nieuws: Nederland is niet goed bestand tegen klimaatverandering. Goed nieuws...

Deel dit topic

Reacties

Vario512
Vario512
Ze zijn de koeien vergeten?
komelker 2
@Vario512 Nee die moeten ruimte maken voor lisdoddes.
+1
jan 10
Fantast.
driekus 001
@jan 10 Dit zal de stip op de horizon zijn. Krimpen van de landbouw ten gunste van andere noodzakelijke doelstellingen in ons Nederland. De kleigronden geschikt voor de landbouw en de hoge zandgronden om te wonen. Nijpels heeft al gezegd, agrarische sector heeft een te groot areaal grond in gebruik. Wen er maar vast aan.
+1
cjw73
@driekus 001 een fantast die zijn eigen ideeën verkoopt verder niks.
groeier
@cjw73
google.com/url/…

En trap hier ook niet in deze valstrik van de Heer Rutte.
+1
cjw73
@groeier tegen de tijd dat de melk 1.60 opbrengst heb ik toch geen koeien meer.
ted9
@cjw73 Het kan snel gaan
cjw73
@ted9 tegen die tijd kost de kunstmest ook wel 2500 per ton. Want een boer mag niet rijk worden.
Melkveehouder.
@driekus 001 Helaas moet ik vrezen dat je gelijk hebt.
jan 10
Stip op de horizon?Laten we eerst maar eens kijken hoe de oorlog in Europa afloopt,alles gaat veranderen..
+1
Zo als het er nu aan toe gaat mag het van mij onder water lopen
George
Wordt zoiets op onze Universiteiten bedacht? Ik ben zelf niet universitair opgeleid , nog lang niet zelfs 😂 , Maar als ik dit dan zie ben ik daar ook wel heel erg blij om.
+2
groeier
Quote Reactie van @George:
Wordt zoiets op onze Universiteiten bedacht? Ik ben zelf niet universitair opgeleid , nog lang niet zelfs , Maar als ik dit dan zie ben ik daar ook wel heel erg blij om.

De Universiteiten zijn inmiddels voor een groot deel, onder andere door D66 opgepompte waardeloze instellingen.
+1
kanniewaarzijn
@groeier Waar tegenwoordig iedereen naartoe kan (onderwijs op maat). Met alle gevolgen van dien.
Jannus
Quote Reactie van @George:
Wordt zoiets op onze Universiteiten bedacht?

Bestaat al heel lang, de gebr.Grimm zijn er al mee begonnen..
bio boer
Over 100 jaar wie zal het zeggen meschien koelt de aarde dan wel weer af 🤷‍♂️ we weten echt nog niet lachen ze om onze wetenschap
aldert
@bio boer Ja , over 100 jaar ligt Nederland onder een ijskap.
+1
T60401
Quote Reactie van @bio boer:
e weten echt nog niet lachen ze om onze wetenschap

Misschien zit er hier boven ons lichtjaren weg wel iets wat op ons neerkijkt en in de deuk licht wat wij hier allemaal uitspoken om zogenaamd het klimaat moet redden. 😂
weurding
Had deze vraag eens in 1922 gesteld.... toen stond de wereld ook op zijn kop, jaren dertig, begin van de 2e wereldoorlog, maw. wat moet je nu met zulke vragen als 10 jaar nog niet te voorspellen is
Melkveehouder.
Leg deze kaart eens naast de ‘stikstofkaart’ en kijk eens naar de overeenkomsten tussen deze kaarten v.w.b. beperkingen en mogelijkheden voor de landbouw.

Hoor hem zeggen waar woningen gebouwd zouden moeten gaan worden en dat geanticipeerd moet worden op toekomstige zeespiegelstijging.

Hoor ook waarom er in de toekomst geen koeien meer in de Gelderse Vallei kunnen lopen en zie op de ‘stikstofkaart’ dat hier maximaal gereduceerd moet worden.

Tot slot hoor je hem zeggen dat landbouw op de vruchtbare kleigronden moet gaan plaatsvinden en deze gronden ingezet moeten worden voor plantaardige productie. De veehouderij wordt niet genoemd.

Het zou me niet verbazen dat het ‘stikstofbeleid’ een uitvloeisel is van deze toekomstvisie. Een herinrichting van Nederland over de rug van de boeren.
+4
de jonge
@Melkveehouder. juist , en dat hoort bij the great reset van schwab!! de 4 de industriele revolutie.. en we laten het massaal gebeuren over de wereld!
+3
weurding
@de jonge er zijn steeds meer die bijdraaien, eerst was het nog een wappieverhaal, maar het wordt steeds meer bittere ernst, nu ook nog asielopvang emmen, gemeente weet nog van niks
+3
de jonge
@weurding klopt, er zijn zoveel dingen gewoon hieromtrent openbaar op internet te vinden waar bevestigd word dat er een kleine groep was die gewoon gelijk krijgt,maar die door de staat en de media de grond in zijn getrapt en vernederd zodat het gros van de mensen die niets met politiek blijkt te hebben en er vanuit gingen dat de staat wel voor hun zorgt,(de domste fout die ze hebben kunnen maken,om zelf niet meer te onderzoeken of iets klopt maar liever de makkelijke weg te nemen).. en wat gaan we een spijt krijgen dat we niet eerder met de klokkenluiders zijn opgestaan ....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , klimaatverandering en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0