Achterban D66 roept Kaag op: 'Houd rug recht'



Quote:
Meer dan tweehonderd lokale bestuurders en andere D66-leden roepen Kaag en de partij op de afspraken in het regeerakkoord niet open te breken.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Met een verwijzing naar de "jarenlange afbraak van natuur en milieu".

Wie gaan daarover?
+7
BertK
@BertK Ze beginnen natigheid te voelen, de kliek van D66 met hun vriendjes bij tbo's en LNV.

Volhouden als landbouw, ogen op de bal en met elkaar!
Albert Altena
Die achterban wil dus ook de stekker uit het kabinet.
groeier
Quote Reactie van @Albert Altena:
Die achterban wil dus ook de stekker uit het kabinet.

google.com/url/…
+8
weurding
Op een bezem hebben de meesten de rug gebogen😄
+3
komelker 2
Het gaat niet om natuur of stikstof maar om een principe kwestie tussen stad en platteland.
+1
Albert Altena
@komelker 2 Nee tussen vegetarisch en ons.
+3
weurding
@komelker 2 de stad beslist hoe het platteland ingevuld wordt.... En weer een meute volk binnenhalen in het oosten des lands, meesten kunnen hun dagelijkse behoefte nog niet op een nette manier doen, beloofd wat
Todi
Dus Remkes pas op wat je zegt. d 33 is overal voor in staat.
Porky
@Todi of je voor of tegen Remkes bent,het is een "ouwe rot" die het klappen vd zweep kent , die laat zich echt niet in zn zak schijten door D66 of kaag hoor.
Todi
@Porky Dus daar om remkes Pas op d 33. Zie Pim Fortuin.
+1
Jan-T
Mooi de rug recht houden,
Doen wij ook en wij zijn met veel meer dan D66.

De voedsel prijzen zijn volgend jaar op een dusdanig hoog niveau dat er zelfs voor D66 niets meer te redden valt.
arnold
@Jan-T Daar moet meer aandacht voor zijn,afnemend aanbod van voedsel en een groeiende wereldbevolking en fors toenemende armoede.
Zal me niet verbazen als er binnenkort supermarkten worden geplunderd.
+5
mlkvhoudr
D66 die de rug recht houd is het beste wat nl kan overkomen dus ik support deze actie en ga vast nadenken over op wie ik in vredesnaam moet gaan stemmen
+2
Jaap40
@mlkvhoudr de 4 regering partijen vallen iig af
+1
Newholland12
Rug recht houden kan alleen vanuit de positie rechte rug
+2
George
Ik dacht vroeger dat D66 een middenpartij was zoals het CDA ongeveer maar dan voor de stedeling. Maar dat is inmiddels opgeschoven naar links en een enorme linkse kliek geworden.
+2
kanniewaarzijn
@George Dat idee heb ik niet. Ze gebruiken linkse items om hun rechtse agenda door te drukken. Het milieu is daarbij altijd een dankbaar middel.
+5
de jonge
@George de hele gezeten politiek is verdorven,heb je maandag ook alle stemmingen bekeken? o o o wat een ""crisis"" toch he, en toen het op stemmen aankwam,stemden ze allemaal weer met elkaar mee, allemaal vooropgezet wat er nu gebeurt en is gebeurt. Ps heb jij de deur al opengegooid?? wie waarschuwden ook al weer voor het volgende wat staat te gebeuren ?oja die verhipte wappies met hun onzinpraat, wel... dit is het begin van nog veel meer ellende..begin quote ""Gemeenten moeten dit najaar in totaal 20.000 statushouders huisvesten. Het kabinet wil de komende jaren ruim 730 miljoen euro uittrekken voor verschillende projecten om de opvangcrisis te bestrijden, zoals noodopvang, huisvesting, flexwoningen, inburgering en de aanpak van overlastgevers. Er komt voorlopig geen asielstop,"" einde quote En waar komen deze mensen straks te wonen? word straks bij iedereen een vluchtelingen gezin ingerommeld?
+4
Porky
@de jonge die 730 miljoen hebben ze afgepakt van de thuiszorg, die moet 600 miljoen inleveren ,de eigen bevolking kan verrotte, Eén grote tering zooi daar in ter apel, dixies die totaal ondergescheten zijn, een varken is hygiënischer,er ligt vuil waar een muziek festival jaloers op is, ze liggen de hele dag met dure tefoons aan hun kop ,opruimen ? Nooit v gehoord,wat een stelletje smeer krengen , oooooh wat zijn ze zielig, het hele land gaat naar de verdommenis en naar de klote , BEDANKT RUTTE"
sorry
+1
de jonge
@sorry zie je constant he, de gezeten politiek zijn de zogenaamde zichzelfvoordoende deugmensen en de rest halen ze hun neus voor op,als een baudet of gideon ze dan even kriebelt zijn ze allemaal zo verontwaardigd en vinden ze van alles respectloos etc. nee zij zijn zelf lekker bezig en o zo correct.........
+1
de jonge
Bekijk dit maar even dan word het wel duidelijk waarom het allemaal zoals het gaat....fb.watch/fbYaGuyU3i/
groeier
@de jonge

Onder andere Tjeerd en zijn vrienden zijn continu namens dit huidige kabinet bezig met angst zaaien. Een angstig volk kan je namelijk alle kanten opsturen naar wens van de elite.
+1
de jonge
@groeier het erge is dat het niet alleen in nederland is, ze zijn overal geinfiltreerd. te ziek voor woorden wat er gebeurt.. en dit zijn dan de mensen die altijd de mond vol hebben oa over respect... en met de mensen en dieren vegen ze de vloer aan voor hun eigen ideologie. te dom om te beseffen dat later hun eigen kleinkinderen onder het zelfde regime vallen...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN