Reactie Jaap Hanekamp inz brief 36 ´stikstof´ wetenschappers en advies aan landbouworganisaties

De genoemde wetenschappers hebben getracht de discussie mbt stikstof en oa het Aerius model dood te slaan en daarmee de publieke opinie (en daarmee de politiek) te beïnvloeden. Ook de discussie over de verschillen in beleid en KDW´s aan weerszijden van de grens geven de absurditeit van het Nederlandse beleid aan.

Remkes heeft ondertussen jan en alleman aan tafel gehad. Wordt het niet eens tijd dat de landbouworganisaties eisen dat Remkes in gesprek gaat met Hordijk, Lindeboom, Hanekamp, Vogelaar, Spithoven, Rotgers, Rene de Jong e.a., desnoods met RIVM erbij? Uit de opdrachtbrief aan Remkes begrijp ik dat het niet de bedoeling was de uitgangspunten uit het coalitieakkoord ter discussie te stellen(Er waren toch geen taboes?). Dan houdt Remkes zich toch aan de opdracht, maar op deze manier kan hij toch de weeffouten aan de kaak stellen.

Rutte heeft ondertussen het lot van zijn kabinet zo´n beetje opgehangen aan het oordeel van Remkes. De bal bij het RIVM leggen lijkt me 1 van de weinige mogelijkheden om zich het vege lijf te redden.

Deel dit topic

Reacties

+1
hypotheekboer
Met de oproep van de D66-ers om de rug recht te houden des te meer reden aan te dringen om bovengenoemde wetenschappers aan tafel te krijgen en dat er anders weer acties volgen.
Weidezicht
@hypotheekboer mooie eis als rutte of remkes weer bellen voor koffie. Eerst met bovengenoemden, mits zij dat zelf willen, om tafel.
+2
Jan-T
Quote Reactie van @Weidezicht:
mooie eis als rutte of remkes weer bellen voor koffie

Dit moet wel zeer binnenkort worden geeist anders is het te laat en zeggen de 2 ministers.
Kijk eens in het Remkes rapportage.
Alle partijen hebben daar hun inbreng in gehad word er dan meegedeeld en klaar zijn we dan.
met niks in handen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lindeboom , honden , stikstof , rivm , brood , aerius en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0