Stikstofmiljarden zijn voor ministers heilig

Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en minister Henk Staghouwer (Landbouw) gaan er niet van uit dat geld uit het stikstoffonds, waarin miljarden zijn gereserveerd voor de overgang naar een nieuw landbouwsysteem, voor andere doelen wordt gebruikt. Er zijn heldere afspraken over gemaakt, die volgens hen overeind staan.

Deel dit topic

Reacties

+2
Putjeschepper
Tuurlijk, gewoon doorzetten en verstand op nul.
mlkvhoudr
Die miljarden zijn het enigste positieve aan het hele plan daar moet nu eens goed mee gesmeten worden
producent
@mlkvhoudr

ongeveer 7,5 miljard voor opkoop de en met de rest knijpen ze de landbouw af.

boerderij.nl/waar-geeft-het-kabinet-e-25-miljard-s…
mlkvhoudr
@producent dan tel je die 6.1 en 1.3 miljard bij elkaar op maar moet die er onder er ook niet bij opvoor de melkveehouderij?
+2
Eers kiek´n
@mlkvhoudr ik zou wel een willen weten hoeveel er nu al van op is. Externe advies bureau's, commissie Remkes zal ook niet voor niets werken......etc.... Ik denk aan Groningen waar meer geld is uitgegeven aan juridisch touwtrekken, rechtzaken, traineren, gestuurde adviesbureaus etc dan aan schade vergoeding is uitgekeerd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , staghouwer en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0