Prijs vol melkpoeder schiet opeens omhoog

Quote:
Terwijl de zuivelnoteringen afgelopen weken een licht dalende trend lieten zien, komt er vanuit het niets een wending. Vol melkpoeder plust deze week met maar liefst 20 euro.

Deel dit topic

Reacties

+3
Porky
Melkpoeder "vanuit het niets omhoog" als je kijkt naar de droogte in china waar het al weken tegen 40 graden is , en zo zijn er meer landen met hoge temperaturen waar niks groeit en alles verdord,dan vind ik dat niks vreemd dat de melk poeder omhoog vliegt, dat gaat met veel producten nog wel meer gebeuren, " gelukkig" hebben we een regering die weet waar ze mee bezig zijn ( moedwillig de bevolking in de ellende en armoede drukken)
Jannus
@Porky export van kennis waar men elders niets mee kan of doet,

Of ze maken de leermeesters af zo in ZAfrika

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkpoeder en zuivelnoteringen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0