Staghouwer positief over ruw-eiwitgehalte in melkveerantsoen

Landbouwminister Henk Staghouwer reageert positief op de eerste uitkomsten van het ruw-eiwitgehalte in het voer van melkkoeien in 2022.

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Lovende woorden van Staggie
Maar klopt het wel?
Om rantsoenniveau te kunnen beoordelen moet je begin en eindvoorraden weten
En dat weten ze niet
Noorderling
@Newholland12
Het half is pas half om.
Nog geen kuil bemonsterd. Weidegras allemaal gemeten of berekend?
En die andere 4maanden dan?
Wat een visionair is Henk toch, perspectief brief al klaar en nieuwe excretie tabel?
demelkboer
Hebbie ook als verstand van koeien voeren
nederlandse boer
Nou dat is mooi dan. Met deze positieve info een lans breken en 2 dingen inregelen:
1. uitstel bemestingsseizoen daar er nog 3 maanden groeiseizoen komen na deze droogte
2. inregelen Derogatie daar met deze fijne ruw eiwitgehalten in het rantsoen het meer dan genoeg minutie geeft om raak te schieten.

Wat een gezwets toch van een iemand die werkelijk niets binnenhaalt en totaal niet ziet in welk perspectief de overige landen in Europa omgaan met 'Brussel'.........
+1
klant
@nederlandse boer de onnozelheid zelf, een koud voorjaar geeft hoog suikergehalte en lager ruw eiwit, maar dat snapt die koekebakker niet
t zal wel
Bekijk het eens anders. de man steeds afbranden word hem ook niet. wees er blij mee (de opmerking)en herinner hem er later nog eens een paar keer aan.
ik ben het zeker eens met veel kritiek van jullie eens, je ziet hem niet je hoort hem niet, hij snapt t niet klopt allemaal maar hij is wel degene die ons beroep beoordelen moet....probeer er gebruik van te maken. tis wat t is veranderen doen we t niet.
+2
Twentsch Land
Vast in de kist gaan liggen omdat je toch dood gaat !!!

Kom kom ..... als je leeft knok je indien nodig.

@t zal wel
t zal wel
@Twentsch Land dat bedoel ik niet. gaan liggen nooit doorgaan tot da laatste snik, maar altyd negatief reageren en afbranden word t niet anders van en helpt niet. van mij mag t hele kabinet morgen opstappen, stelletje narsisten,we stemmen rechts en worden links geregeerd..... ze weten gewoon niet wat ze aan t doen zijn
aapheuvel
Het is en blijft een KOEKIEBAKKER

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voer , melkkoeien en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN