Gelderland krijgt een derde van al het ‘stikstofgeld’; meer boeren kunnen worden uitgekocht



Quote:
ARNHEM - Gelderland kan versneld veel meer boeren uitkopen en andere maatregelen nemen om de stikstofcrisis te bezweren. De provincie krijgt ruim een derde van de 750 miljoen euro die minister Van der Wal in totaal beschikbaar heeft gesteld. ,,Als er hier stikstof verdwijnt, werkt dat door in het hele land”, aldus de minister.

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Gelderland kan aan de slag
Vleeskalveren opkopen
hans1980
Nou @spithoven kassa €€€€€
mlkvhoudr
100 bedrijven?
mlkvhoudr
@mlkvhoudr op totaal van.....

(klik om te vergroten)

de jonge
@mlkvhoudr kun je ook positief zien, als ze met 100 bedrijven uitkopen, in gelderland het ""stikstofprobleem"" oplossen hoeven er blijkbaar niet zoveel weg,haha
JohnDeere7serie
"Als er hier stikstof verdwijnt, werkt dat door in het hele land”, aldus de minister. Hoe bedoelt ze dat? 25 km zal ze wel weten dus ze ziet dit als een strategische aanval? Ik hoop dat veel haar laten weten, wat deze uitspraak met hun doet als mens.
-Jan-
Quote Reactie van @JohnDeere7serie:
"Als er hier stikstof verdwijnt, werkt dat door in het hele land”, aldus de minister.

Kun je nagaan hoe ze daar denken in communiserende vaten maar de natuur en haar metereologische kaarten werken anders dan het simplistische model ze voor ogen hebben

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , gelderland en stikstofcrisis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0