Briefje van Jan aan Christianne van der Wal

Deel dit topic

Reacties

+6
koeboer
Heeft mij ook enorm gestoord ,Zelf kiest ze de rol van "de Beul" van het kabinet. en roept te pas en onpas ik heb een missie uit te voeren. Waarbij ze duizenden gezinnen in onzekerheid en ellende stort. En bij het eerst zuchtje tegen wind kruipt ze in de slachtoffer rol.
Kars
@koeboer en actrice kan ze niet worden. Ze kan slecht liegen, haar gezichtsuitdrukkingen zeggen genoeg of ze de waarheid spreekt.
+4
matt
@Kars ze heeft altijd zo’n nepglimlachje op der gezicht ook als ze,slecht nieuws brengt voor de boeren.

Maar gisteren heeft ze gejankt 100% 🙂))
BertK
@koeboer De vraag rijst een beetje: Zijn boeren wel mensen volgens vd Wal?
+2
BertK
@BertK Bij Staghouer heb ik dezelfde twijfels. Zijn stuk over toekomstperspectief is afgekeurd. Dan schrijft hij toch een nieuw briefje? Het hele land in crises, boeren over de rooie, maar nu eerst vier weken op vakantie!
+3
Theo61
@BertK Het is moeilijk iets op papier te zetten wat niet gerealiseerd kan worden.
Newholland12
Henk is de slechtste voorleesvader van Nederland
Is niet erg. Er moet er 1 de slechtste zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0