Gezien de consternatie om de uitspraak van Hoekstra laat zien dat wij boeren er nog lang niet zijn.

Dat een onbelangrijk facet in het stikstof debat al zoveel stof doet opwaaien laat zien dat de pluche bij zijn standpunt blijft.

Deel dit topic

Reacties

+22
de jonge
Ze denken zeker dat wij zo onnozel zijn om nu de hele discussie over het tijdspad te gaan voeren en de rode lijn van dit hele gebeuren uit het oog verliezen... dat hele tijdspad is dikke kul, net zoals de stikstofhoax, laat ze eerst maar eens bewijzen hoe, wat, waar en wie precies hoeveel schade veroorzaken aan de natuur...
+3
groeier
@de jonge
Al dat gemanipuleer komt uit de richting van de Europese Uni, eerst de boel afhankelijk maken dmv subsidies en daarna bang maken dat je alles gaat verliezen. En in ons land hebben ze wat smerige loopjongens gevonden zoals Rutte vvd, Hugo cda, D66, PVDA Timmermans en eigenlijk zowat door alle partijen heen wel enkele, of meer rotte appels.

En wat voor rol heeft de Rabobank ineens gekregen?
+4
Hans van Bergen
@groeier Uit de EU en waarom hebben al die anderen 26 landen deze kul dan niet? Deze stikstof kolder komt uit Amsterdam eo. En vergeet niet Wageningen
+2
Klussera
@Hans van Bergen Belgie heeft dit ook
+1
Hans van Bergen
@Klussera En Bulgarije? Slovenie? Portugal? Ook nie bouwen en vogeltjes dood??Oekraine??
+1
weurding
@Hans van Bergen Oekraïne gelden geen regels meer, of je daar blij mee moet zijn
+1
duitser
@Hans van Bergen Duitsland heeft probleem met nitraat in grondwater. Zelfde verhaal. De oeroude EU lidstaten en grootste betalers krijgen beperkingen, de latere profiteerders niets
Hans van Bergen
@duitser Wat jij niet snapt is dat de stikstof regel met zijn kaartjes gewoon een copie zijn van alle kolder die paars in de jaren 90 op de boeren probeerde te storten. En nu komt het terug via Brussel.Ergo het kwam niet uit brussel maar gewoon uit Nederland
+1
groeier
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
Bulgarije? Slovenie? Portugal?

Ja van kale kippen kan je niets plukken, of beter roven. Is dus alweer een bewijs van dat het vanuit kringen binnen, of om de EU moet gaan met foute agenda's.
BertK
@Klussera België is sub-Nederland?
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @de jonge:
en de rode lijn van dit hele gebeuren uit het oog verliezen...

Vooral dat.
Willem123
@de jonge KIJKEN AUB GISTERAVOND NPO1 OP1 BART KEMP
Willem123
@de jonge KIJKEN AUB GISTERAVOND NPO1 OP1 BART KEMP
Albert Altena
@de jonge Ik wil bovenstaande opmerking van de Jonge nog weer even onder de aandacht brengen.
Dit is de leidraad die we met zijn allen moeten volgen.
Het heeft niet voor niets 22 duimpjes.
+2
EDOO
Misschien kan iemand de column van Plasterk gisteren in de Telegraaf hier plaatsen. Dit is m.i. een goede analyse van de situatie waarin Nederland momenteel verkeert.
producent
@EDOO
PREMIUM Het beste van De Telegraaf

Burger herkent zich niet meer in beleid
Nederland is op weg een twee-partijenstaat te worden. Op papier hebben we een rechtse regering, met VVD, CDA en CU plus middenpartij D66. In de praktijk voert de regering beleid dat door de hele spraakmakende gemeente verstandig wordt gevonden; die gemeente bestaat uit de ambtenarij, vrijwel de gehele pers inclusief de publieke omroep, en vrijwel de gehele academische wereld.

De oppositiepartijen GroenLinks en PvdA horen daarbij. Als bij de komende Statenverkiezingen de zittende coalitie de meerderheid verliest, dan zul je zien dat GroenLinks en PvdA worden uitgenodigd voor Vak K. Moties van wantrouwen worden nu al door GroenLinks en PvdA niet gesteund, wat logisch is omdat die moties meestal beleid afkeuren waar de linkse partijen juist vóór zijn.
De onderwerpen van brede consensus zijn bekend. Voorop staat het klimaatbeleid. Alle financiële kaders worden hiervoor vergeten, want anders vergaat in 2030 de wereld, zo redeneren de alfa’s in Den Haag. Het stikstofbeleid is de nieuwe reden om alles wat in decennia is opgebouwd af te breken: de centrale handelsfunctie van Nederland (door onder andere de Schiphol-hub), de meest milieuvriendelijke en efficiënte landbouwsector van de wereld (zoals Louise Fresco laatst uiteenzette), de visserij (meer scharrelvlees dan vis ga je niet krijgen).

Eenwording..............

telegraaf.nl/abonnement/telegraaf/…

PREMIUM 0,81 p/week
-Jan-
Quote Reactie van @producent:
Op papier hebben we een rechtse regering, met VVD, CDA en CU plus middenpartij D66

Wat een kolder is dit want D66 is geen middenpartij maar rechtser dan rechts aan het worden,

CDA en CU zouden midden partijen moeten zijn maar zijn niet in staat links en rechts met elkaar te verbinden en dus zijn uitspraken van Wipke olie voor verdere splijting en hopelijk val van het kabinet en Rutte weet dat en daarom sust hij de zaak dat het maar NET kan
+2
stefanus
@-Jan- Geneuzel over links en rechts heeft het volk niets aan, dictator66 is de enigste partij die vindt dat hun gedachtegoed het enige juiste is en dit het liefst allemaal bij wet wil vast leggen.
groeier
Quote Reactie van @stefanus:
dictator66 is

D66 is zo pro EU als maar zijn kan, partij van de verborgen lijntjes en achterkamers.
EDOO
@producent Bedankt!
p.w.

(klik om te vergroten)

hypotheekboer
@p.w. na de uitspraken van Attje Kuiken in Op1 gisteravond zou het mij niet verbazen als Plasterk vertrekt bij PvdA. Mevrouw wil zo graag op het pluche. Geen enkele ruimte voor kritisch (stikstof)geluid.
groeier
Quote Reactie van @hypotheekboer:
na de uitspraken van Attje Kuiken in Op1 gisteravond zou het mij niet verbazen als Plasterk vertrekt bij PvdA. Mevrouw wil zo graag op het pluche. Geen enkele ruimte voor kritisch (stikstof)geluid.

Met ondernemers meedenken voor oplossingen daar heeft ze ook geen oren naar.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hypotheekboer:
Geen enkele ruimte voor kritisch (stikstof)geluid

Dat was toch die mevrouw die net terug was uit Bonaire?
Albert Altena
Zelfs Eus in zijn column slaat de plank totaal mis.
Hij zegt daarin dat Hoekstra tijd genoeg op bezinning van zijn domme uitspraak.
Ik denk dat Hoekstra het expres heeft gedaan, gezien de druk vanuit de achterban en misschien is hij wel tot inzicht gekomen dat ze allemaal bedonderd zijn.
+2
pieta
Quote Reactie van @Albert Altena:
Zelfs Eus in zijn column slaat de plank totaal mis.

Eus slaat raak. Of Hoekstra is een grote sufferd en heeft niet gelezen wat er in het regeerakkoord staat of hij is helemaal losgezongen van de gewone man in NL. Het is gewoon een onbenul en totaal niet geschikt als leider. Nog ff zo doorgaan en hij heeft nog 0 zetels.
+1
Albert Altena
@pieta Denk dat je me niet begrijpt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stof , stikstof en uitspraak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN