Rutte en Van der Wal: halen stikstofdoelen is kabinetsbeleid

De stikstofminister en de premier zeggen dat het coalitieakkoord gewoon moet worden uitgevoerd.

Deel dit topic

Reacties

+1
Twentsch Land
Laatste nood kreet.
+1
BertK
Quote:
"Ik ga niet ontkennen dat het iets met me deed vanmorgen, ik ben ook maar een mens", zei Van der Wal vanmiddag over de uitspraken van Hoekstra.

Als 2030 of 2035 je al van streek maakt vd Wal, denk dan ook eens aan al die boeren die niet weten wat mag, kan of moet maar het weinig uitmaakt of de kraan in 2030 of 2035 dicht gaat.
nescio
@BertK dan noemen ze het een 'zachte' landing. je komt evengoed aan de grond
+3
Albert Altena
't Is daar een zooitje zonder enige kennis van zaken.
+1
overstekend wild
Ahhh wat erg. Nou hebben die arme verwende huil kinderen ook nog een huil moeder aan tafel. En om de ellende compleet te maken is ook het boeren straatverbod nog ingetrokken ook
sjoerd de melker
Ben benieuwd of Hoekstra durft te herhalen of er een draai aan gaat geven
Theo61
@sjoerd de melker Dat durft hij niet !!!!
+1
Twentsch Land
Zeg nooit nooit .... we weten nog niet of het een onderdeel van het spel is.

@Theo61
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Twentsch Land:
we weten nog niet of het een onderdeel van het spel is.

Dat vermoed ik sterk.
de jonge
Als innovaties hier wel mogen dan mag het met de stikstof ook toch??Manier om 'eeuwige' PFAS onschadelijk te maken ontdekt
Wat is het nieuws? Zweedse wetenschappers hebben een goedkope, simpele manier om de 'onafbreekbare' chemische stof PFAS toch af te breken ontdekt. PFAS zit in onder meer de antiaanbaklaag van je koekenpan en de 'waterafstotendheid' van je regenjas.

Waarom is dit goed nieuws? PFAS belandt uiteindelijk overal in het milieu - zelfs in regenwater (lees: in veel landen het drinkwater) en in de sneeuw in Antarctica. Als je er lange tijd veel van binnenkrijgt, kun je er uiteindelijk ziek van worden.

En o ja: we hebben in Nederland strenge normen voor PFAS. Maar die zijn weer zo streng dat er niet zo veel gebouwd kan worden als nodig is.

We zullen je niet vermoeien met de scheikundige techniek die PFAS uit de weg ruimt, maar voor de liefhebber: VRT NWS legt hier uit hoe de koolstof-fluorverbindingen een kopje kleiner worden gemaakt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstofminister geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN